Разбра се що за чужденец е гаджето на Глория: Пловдивски мултимилионер, взривяван в офиса си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Глория има връзка не с чужденец, както се смяташе, а със скандален бизнесмен от Пловдив. Взривяван и на косъм от смъртта е бил мъжът до фолкзвездата, посочва таблоида. Красивата русенка сияе до баровеца и бивш кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има съдба, достойна за екшън герой.
Йордан Джермански е един от големите бизнесмени на Пловдив, а през 2003 г. едва оцелява на косъм, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои. Той е ранен, след като магазинът му на приземния етаж в сградата избухва с тътен в 8,30 ч. сутринта през зимата на 2003 г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в опасност.
Болни амбиции за голяма кариера тресат дъщерята на Глория, неосъществената певица се размечта за „Капките“Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но не е известна само с това. Младата дама е на…Jun 30 2019vijti.com

Оцелял на косъм, пловдивският бизнесмен и тогавашен най-млад кандидат-кмет на града вече има три деца и активно играе в политиката. Опитва отново да стане управник на Пловдив, но безуспешно и решава да се ориентира към инвеститорски бизнес.
След години се запознава случайно с Глория, но пътищата им се разминават. Преди две години бизнесменът имаше кратък романс с топмодела Ирен Онтева и двойката дори бе на яхтено пътешествие на о. Миконос, но и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си.
Двойката, която е заедно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от познанството си. Доскоро – само като приятели.

Глория обаче не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с 2 години, е истинската й любов. Тя дори го е запознала с дъщеря си Симона като неин партньор.
В момента двойката отмаря във вила в курорта Свети Влас. Доскоро влюбените бяха в чужбина и посетиха забележителностите на Виена. В австрийската столица мултимилионерът има апартамент.
Около Симона Загорова също има раздвижване на любовния фронт. Дъщерята на Глория е все по-често е засичана в компанията на Руменов, който играеше ролята на Лазар – гаджето на Стела.
Нещо повече – в края на миналия месец Симона бе на почивка в Гърция, откъдето Жори също пускаше снимки. Съвпадение? Едва ли, коментират в светските среди, пише Галерия.

Двамата са приятели в социалната мрежа и постоянно си лайкват снимки. Освен това са колеги в Нов български университет. Общи фотоси нямат, но посещават едни и същи дестинации.
Източник: Лупа
Дъщерята на фолк певицата Глория – Симона Загорова, се уреди с актьор от „София – ден и нощ“Дъщерята на фолк певицата Глория – Симона Загорова, е гадже с актьора от сериала „София – ден и нощ“…Jun 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!