Разбра се как д-р Василев от „Откраднат живот” омаял жена си: Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова била само виртуална

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовта между Алек Алексиев и Яна Титова започнала с дълъг разговор пред служебния вход на Народния театър и продължила със скайп връзка. В продължение на шест месеца актьорът, който играе д-р Василев в хитовия сериал „Откраднат живот”, и колежката му се гледали само на мониторите на лаптопите си, научи HotArena
Причината била, че Алек, който ще се завърне в новия сезон на поредицата, все още учел в САЩ, а Яна пък била в пика на кариерата си, имала доста ангажименти, включително този като актриса с щатно място в театъра. Тя вече е известна с роли в два български филма, има „Аскеер 2008”, както и „Златна роза”. И все пак не всичко е толкова розово, както изглежда отстрани. Яна е популярна, всеки ден дава интервюта и усмихва се широко. Само че докато публиката се радва на ролите й в киното и на театрална сцена, а актрисата всъщност се бори за оцеляването си. Буквано. В този период Яна се възстановява след раздялата с предишния си приятел и живее на дивана на колежката си Илиана Коджабашева.
Владо Карамазов напуска „Откраднат живот“: Актьорът доста закъса със здраветоТежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”, който се снима в моме…Aug 5 2019vijti.com

„И отивам да си купя сандвич с последните 4 лева, които имам, и знам, че до 10 дни напред няма да имам други пари. Но пък бях някак си много горда, в някакви моменти просто решавах, че няма да взимам пари назаем, да видим как ще оцелея… И отивам да си купя сандвич. Срещам един колега…”, споделяла е Яна. След две-три разменени реплики в магазинчето, той си тръгнал и тя се наредила да плати за сандвича. Продавачката й казала, че господинът е оправил сметката. От неудобство и срам, Яна се разплакала. Всъщност той нямал никаква представа в каква ситуация е. Ставало дума за кавалерски жест към нея.
„Просто е унизително да останеш с 4 лева и да си актьор в Народния театър. Да ти правят снимки за луксозно списание с рокля за 3000 лева, а да си броиш стотинките и да караш на солети. Изведнъж ми стана страшно мъчно и тъжно.

Разревах се от обида, така и не изядох този поръчан сандвич – горчеше ми вкуса му”, споделя Яна. Това допринесло за решението й да зареже всичко и да последва сърцето си, което я водело извън България. И все пак най-голям принос за този избор имала любовта, пише Уикенд.
„Първата ни среща бе на 30 декември, 2010 г. на служебния вход на Народния театър”, припомнял си е Алек. Говорел с баща си – актьорът Стоян Алексиев, когато Яна излязла. Именно той я спрял, за да се запознае със сина му. „Много си красива”, била първата реплика на Алек, когато Яна се изправила пред него. „Изпитах необходимост да си говоря с нея, в продължение на много дълго време”, допълвал е актьорът. След поредица от романтични срещи, Алек трябвало да се върне в Ню Йорк, за да завърши образованието си, а Яна продължила да се бори с живота в София.

Връзката им преминала в интернет. Случвало се Яна да оставя скайпа си включен и да си ляга да спи, а Алекс да си върши някаква работа в дома си и от време на време да поглежда към монитора на лаптопа си. Един ден просто решили, че повече не може да търпят няколкото хиляди километра, които ги разделяли. Яна си събрала багажа, зарязала всичко и заминала за Лондон. Алек тъкмо завършил образованието си и също се качил на самолета. Новото им начало в Лондон не било никак лесно, но се справили. Подкрепяли се, вдъхвали си кураж, както правят и днес.
Започват с малки роли – Алек във високобюджетната продукция „Джак Райън: Теория на хаоса”, а Яна – в късометражни филми. И все пак българката успява бързо да пробие като продуцент и участва в лента с холивудската звезда Хелън Мирън. В Лондон се родила голямата на Яна и Алек. И скоро с малката Ая се връщат в България.

Първоначално нямат планове да остават дълго, но ангажиментите ги задържат. Алек започва да снима във филма „Възвишение” и сериала „Откраднат живот”, а Яна пък старателно подбира покани за роли, изявява се и като режисьор. На 15 май Яна роди втората си дъщеря Хана. И май семейството засега остава в България. Работят много, както винаги, но и намират повече време да прекарват заедно. „Грижим се да има повече такива моменти”, споделяли са Яна и Алек. Двамата са споделяли, че любовта им ги направила по-силни, смели и спокойни. Връзката им е изпълнена не само с обич, но и с възхищение. Помагат си и се подкрепят. Трудности не им липсват, но винаги са насреща един за друг. „Някак си сърцето ми постоянно тупти, много по-бързо, благодарение на нея. Изпомпва повече кръв и се чувствам по-жив”, казвал е Алек за любимата си Яна.

Е, понякога не му е лесно с нейната силна емоционалност, но пък и това обич в нея. Тя пък е споделяла, че Алек й показал колко голям може да бъде светът. Карал я да се чувства по-красива, стойностна и желана, дори когато не е съвсем във форма. Двамата са щастливи, че успяват да запазят любовта си вече 8 години. Нямат брак. Може би скоро нямат да се решат. Май не им е толкова важно. По-голямо значение за тях имат любовта и щастието, на които се радват. „Искам да науча децата ми да са честни със себе си, да имат мечти”, споделяла е Яна с широка усмивка.
Източник: Хотарена
Бойко Борисов влезе в „Откраднат живот“ СнимкиПремиерът Бойко Борисов се появи на снимачната площадка на хитовия сериал „Откраднат живот“. Министъ…Jul 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!