Пълна промяна след развода: Жени Марчева свали 10 кила, вече я заграждат ухажори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със съпруга си Мартин. Само допреди няколко месеца водещата на предаването „Тази събота” по БТВ изглеждаше напълняла, подпухнала, отпусната и твърде повехнала като за жена, която всяка седмица излиза в тв ефира.

Откакто обаче отново е мома, тя разхожда пред камерите фигура почти като на манекенка. А колегите й шушукат, че животът без мъж й се отразява много добре.

Наскоро водещата разкри, че само преди няколко месеца е сложила официален край на своя 20-годишен брак. Отдавна се знае за проблемите във връзката с мъжа й Мартин, но телевизионерката се опитвала да ги преглъща заради доброто старо време и двете деца.

Това лято обаче Жени решила окончателно да се раздели с миналото, като в същото време успяла да запазила попечителството над децата, както и семейното жилище. Мартин се изнесъл и я оставил в дома, който заедно били градили. Според мълвата, той вече имал нова жена, с която планирал скоро да заживее. В същото време бившата съпруга прекарала лятната отпуска в обикаляне на курортите в страната ни и в Гърция без мъж до себе си. С нея са били единствено двете й деца.

Вместо да се депресира, че мъжът й вече има друга, тя изненадващо се успокоила, амбицирала се да отслабне и успяла да влезе във форма само за два-три месеца. Прясно разведената жена буквално е разцъфнала. В момента тя изглежда по-добре от своята колежка Диана Любенова, която традиционно минава за красавица.

Според слуховете, макар да е взела децата, Марчева се е договорила с Мартин да си поделят грижите за тях. По този начин й оставало достатъчно свободно време, за да се занимава със себе си. Дали обаче журналистката има нов мъж в живота й? Според слуховете, тя все още е сама, но предвид новия й външен вид не се оплаквала от липса на ухажори, пише „Уикенд“.

Тортата на Жени Марчева обиколи цяла България и се превърна в голям хит. Прави се лесно и е страшно вкуснаКариерата на Жени Марчева като журналистка е белязана от чести промени и името й се свързва и с пика…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!