Преслава най-накрая се престраши и показа усмихнатото личице на малката Паола: Сладурана голяма е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк певицата Преслава за първи път показа лицето на дъщеря си. Малката Паола е копие на татко си Павел, видя HotArena.
Десетмесечното момиченце позира щастливо с майка си пред обектива, а гордата певица направо сияе с нея, пише „България днес”.
Досега Преслава ревниво пазеше лицето на малката красавица. Бебето е много сладко и усмихнато на снимката, като очарова всички.
Феновете на звездата обаче са разделени на кого прилича малката госпожица. Някои смятат, че е взела чертите на майка си, но други разпознават повече баща й в нея.
За самата Преслава този факт няма никакво значение. Тя винаги е споделяла, че майчинството я прави щастлива, а след като наследничката й от връзката й с бизнесмена Павел Лазаров се роди миналия септември, няма по-усмихната жена на света от нея.
Любима поп фолк звезда се оказа системно унижавана от съпруга си: Истинската причина за операцията на ПреславаОказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не защото тя не си г…Jul 17 2019vijti.com

Припомняме, че Преслава и Павел станаха кумове на сватбата на Софи Маринова и Гринго, чийто брак за съжаление приключи само няколко месеца след като двамата си казаха официално „да“. Ромският славей дори беше със счупена ръка, като се твърди, че Софка е пострадала при агресията на възлюбения й. Същевременно „Уикенд“ узна и истинската причина за агресията, която Гринго е проявявал над певицата. Мускулестият бивш охранител посягал на възлюбената си заради нейния отказ да му плаща хазартните дългове. Само за последната година след излизането си от затвора Гринго профукал над 200 000 лева на комар и почти не излизал от казината.
„С часове играе на машинките, за няколко месеца успя да профука всички спестявания на Софка. Напоследък тя започна да му отказва пари. Затова са побоите – не от ревност, а заради хазартната зависимост на Гринго“, категорични са близки до ромската чалга легенда.

Според думите им, Тодор Давидов не се посвенил да сложи ръка даже върху пликовете с пари от сватбата му със Софи – близо 40 000 лева.
Гринго съумял да натрупа и дългове, които са записани към неговата доскорошна съпруга. Сред завлечените с пари е и Павел на Преслава, който дал над 10 000 лева заем на мачото. Павел обаче е сред малцината, които си търсят парите от Гринго, а не от Софка. Разправят, че мъжът на Преслава даже се заканил да набие своя кумец. Бил му бесен и поради друга причина – онзи го измамил, че ще му осигури работници за черешови масиви.
Източник: Хотарена
Очевидец: Павел на Преслава не спира да размахва юмруци пред фенове, разиграват се грозни сцениГрозни сцени се разиграха по време и след участието на Преслава в столично заведение в събота вечерт…Jul 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!