Преди броени дни големият актьор Иван Иванов навърши 67 години, синът му го зарадва с подарък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият подарък за личния му празник дошъл от сина му Стефан, по-известен като Wosh MC.
Наследникът на големия актьор, който грабна титлата „Любимата звезда на България“ в тазгодишното издание на „Биг Брадър Мост Уонтед“, подарил половината от заработения хонорар на баща си.
Стефан не знаел за какво родителите му ще решат да използват парите, но бил доволен, че най-после успял да им помогне финансово. „Имат нужда от ремонт на къщата в село Оборище, където живеят. Майка може да си купи нови уреди за кухнята, нали е кулинарка“, казва синът на звездата. Специално за празничния повод на татко си той отишъл на крака да ги види и да вдигнат заедно наздравици хем за рожденика, хем за победата в „Брадъра“.
Кмет на голям морски град се жалва, че Лили Иванова го изнудвала за огромна сумаЛили Иванова е изнудвала кмет на голям морски град за 50 хиляди лева Той я поканил да участва в конц…Dec 22 2018vijti.com

Родителите му се изказали ласкаво за участието му в шоуто и били горди от неговото представяне. Wosh разкрива, че с остатъка от хонорара, който запазил за себе си, щял да заведе Мария на пътешествие.
Двамата отдавна планирали да попътуват по света, но все нямали възможност. Близки до рапъра издават, че още през март месец тази година той ѝ паднал на колене с пръстен, а тя приела, но за годежа Уош не обелва и дума.
Човекът, който ги срещнал, била бившата му изгора – актрисата Радина Кърджилова.

С нея Уош изкара близо 9-годишна пламенна любов, но после пътищата им се разделиха и сега са само приятели. Стефан и Мария имат 12 години разлика във възрастта, като тя е едва на 22, а той скоро чукна 34. Според родителите му вече му било време за деца. Те харесвали много снахата и щели да се радват, ако скоро станат баба и дядо. Семейството на Мария също приело Уош с отворени обятия. За красавицата се знае, че произлиза от актьорско семейство и е внучка на Борис Луканов, който също гледал с радост изявите на кандидат-зетя по телевизията.
Източник: retro.bg
Най-успелият български поп изпълнител Васил Найденов изля душата си и разкри най-голямата си болкаВаско Кеца мечтае да си осинови дете „Искам да осиновя дете, да имам наследник. Не усетих кога остар…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!