Помните ли медиците ни от Либия? Д-р Здравко Георгиев разкри кой е бил виновникът за трагедията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виновен за заразяването на близо 400 деца със СПИН в болницата в Бенгази е режимът на Кадафи. Това каза Цвета Младенова по БНТ. В откъс от филма й „Сделката за свободата“, който ще бъде излъчен тази вечер, либийски разследващ журналист разказа за тефтерчето на бившия министър Шукри Ганем, който през 2012 г. е бил намерен мъртъв край Виена. Установено е, че записките в тефтерчето му са автентични от две прокуратури – френската и норвежката. От него става ясно и кой е заразил децата със СПИН. След освобождаването на медиците ни, Кадафи свикал процес заради начина, по който са пуснати на свобода, докато е спял. Той е искал да води голямата церемония.
Това ли е обществото ни: Ромът, прегазил две жени, не е чувал за ЕГН, не знае български, но само вижте държанието му в съдаКарнобатлията Алекс Димов, който прегази две жени навръх Задушница, разгневи сериозно днес съдия Кат…Nov 8 2018vijti.com

Неговите висши служители от разузнаването Абдела Сануси и Муса Куса са били съдени. По време на разпита Сануси плачел и казвал, че е болен от рак. Той добавил, че българските медици са невинни и че самият той е добавил епруветките с вируса. Те са инжектирали децата, за да си отмъстят на Бенгази, защото това е бунтовнически град. „Бяхме в неподходящо време на неподходящото място. Затова ни обвиниха. Няма да забравя как откривателите на вируса на СПИН Люк Монтание и Виторио Колици се изправиха пред учени от цял свят.

Проф. Колици каза, че виновно за трагедията в Бенгази е либийското правителство и на първо място Моамар Кадафи. Либийците винаги набеждават чужденците за бедите си“, каза пък д-р Здравко Георгиев. Той опроверга лъжата, че не бил лекар, като показа дипломата си. „Не знам дали е човешко същество Ружа Братанова. През всички тези години е писала лъжи за нас. Аз не я помня, но тя казва, че е била през май 1991 г. в самолета с Кристиана Вълчева, но пък жена ми пътува през март.

Братанова твърди, че Криси никога не е била медицинска сестра, а аз – доктор и че никога не сме се женили“, добавя д-р Георгиев. Той показа в ефир и дипломата на съпругата си, както и акта за граждански акт, а после като джентълмен покани на кафе от ефира на националната телевизия жената, която ръсела лъжи.
Почна се! Прокуратурата погва Марешки, Елена Йончева и още 4 депутати за много тежки престъпления – изнудване, данъчни измами, пране на пари! Ето подробноститеДнес, 08.11.2018 г. главният прокурор Сотир Цацаров отправи към Народното събрание искания за снеман…Nov 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!