Помните ли Галя от Каризма? Ще се учудите как изглежда днес и какво точно работи (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро „Каризма“? 39-годишната Галина Курдова изостави преди време музиката и започна „на чисто“ в столицата на Обединеното кралство Лондон.
Когато родената в руския град Тургут певица изчезна от светлините на прожекторите у нас, тръгнаха какви ли не слухове.
Най-тиражираният от тях беше, че Галя е избягала в Лондон, защото е затънала до шия в дългове. В момента красавицата има нова професия – момичето с ангелски глас е хоспиталити мениджър.
Под това помпозно име обаче всъщност се крие едно доста благородно занимание.
Германка развежда Орлин Горанов със съпругата му ВаляГерманка опитала да разведе Орлин Горанов и съпругата му Валя. Това споделя самият той пред Веселина…Nov 23 2018vijti.com

Всъщност Галя е социален работник, който обгрижва възрастни хора по домовете им. Заплатата ѝ пък е доста висока за сектора и въобще за стандартите на Острова, тъй като бившата певица работила за частен здравен фонд, който все пак е свързан с Министерството на здравеопазването на Великобритания.
ОСВЕН ВСИЧКО, БИВШАТА СЦЕНИЧНА ПАРТНЬОРКА НА МИРО ИМА МНОГО ХУБАВ ПОВОД ДА СЕ УСМИХВА – ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ТЯ Е С НОВО ГАДЖЕ

Той е британец и е барабанист във все още прохождаща банда. Самата Галя пък е сменила драстично визията си. Сега тя е изрусена и изглежда видимо доволна, далеч от злобата и клюките, с които бе засипвана в България. А когато е с приятеля си, двамата не спират да се прегръщат и целуват, твърдят очевидци. Според запознати в момента бюджетът на двойката е бил поет изцяло от българката. Така ще е до момента, в който кариерата на барабанист на британеца се развие добре и тръгне нагоре, за което има всички изгледи.

Припомняме, че Галя е родена в Сургут на 17 август един ден след Мадона, естествено доста години по-късно. Дядото на половинката от „КариZма“ е донски казак. Израснала е в Ямбол, учила в руско училище, а после – в езикова гимназия с английски и френски. После идва в София като студентка по тюркология. Докато един ден не се превръща в една от най-любимите музикални звезди на много българи.
Тежка болест застигна Стефан Данаилов, легендарният актьор не е излизал навън от месецСтефан Данаилов не бил излизал от дома си в продължение на близо месец. Времето си Ламбо прекарвал п…Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!