Поли Генова се сгоди / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Този път наистина”. С тези думи и няколко кадъра на годежен пръстен и обща снимка с приятеля си Джоузеф, изпълнителката Поли Генова съобщи, че ще се омъжва.
Тя направи това в социалните мрежи.
В съшото време стана ясно, че очаква второто си дете.

Поли Генова е бременна с бебе №2! Вижте сладкото ѝ коремче на плажа (Видео): Вече е официално! Певицата Поли Генова е в очакване на втората си рожба , а новината за бебе №2 по…Jun 24 2021vijti.comПреди дни излезе видео към ново видео лъм последната й песен.

След като то се завъртя из музикалните канали обаче, заваляха и честитки, че певицата е вдигнала сватба с приятеля си Джузеф, с когото изглеждат досущ като младоженци във видеото.

“Не, дори не сме и сгодени все още, но както ние музикантите се шегуваме помежду си – трябва много да внимаваме за какво пеем, защото често то се случва наистина. Аз вярвам, че е важно какво послание ще закодираш в песента, както и в нейната визуализация. Идеята на колата, пред която се снимахме в клипа да пише „Just married“ (младоженци-б.а.) беше на режисьора Павлин Иванов-Башмоушън.

Забавлявах се с това, че  много хора реагираха на това неочаквано положително, дори получих поздравления от приятели и роднини, така че се уверих, че ако един ден това се случи наистина много ще ни се зарадват, но засега още е рано“, сподели тогава изпълнителката.

Тази вечер обаче призна за годежа с думите: “Този път наистина”.

Екипът на GlasNews.bg пожелава щастие и дълъг съвместен живот на двамата влюбени.

Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!