Подиграха се с Ани Салич: Лицето на водещата изглежда повече от нелепо СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ани Салич бързо се превърна в център на внимание покрай темата за заплатата и имотите си. Тогава това буквално разяри новинарката. А какво ли ще направи сега, когато ситуацията за нея е направо подигравателна?!
В последно време тв водещата чете новините по Нова тв с покъртителен външен вид. Лицето на Салич изглежда повече от нелепо, а причината е парадоксална – лоша намеса на гримьорите.
Редом до тв половинката си Ники Дойнов, чиято кожа обаче е с нормален телесен цвят, Ани изглежда буквално гротескно и с почти морковен тен.
Клюките вбесиха Ани Салич: Водещата показа имотите си и проговори за хонораритеСлуховете за баснословните суми, които Ани Салич получава, както и за неизброимите ѝ имоти винаги са…Jul 6 2019vijti.com

Защо са причинили подобно нещо на една от водещите новинарки у нас, предстои да разберем, но все пак вярваме, че гримьорите в Нова тв ще вземат мерки, за да поправят „щетите”.
Все пак Ани Салич е сред любимите лица от малкия екран и е недопустимо кожата й в ефир да изглежда по този начин.
Наскоро брюнетката изуми и с дълбоките бръчки, които вече има по лицето.
Доколкото познаваме тв водещата обаче, тя няма да се остави на моментното положение, а ще се вземе в ръце и вероятно съвсем скоро ще грейне в свеж и подобрен външен вид, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че слуховете за баснословните суми, които Ани Салич получава, както и за неизброимите ѝ имоти винаги са вълнували жълтата преса. Зачестиха абсурдните твърдения за палати, огромни хонорари и какво ли още не, които водещата уж притежавала.
Това провокира новинарката за първи път да проговори за финансовото си състояние и дори да сподели кадри от вилата си.
Без никакъв проблем тя открехна вратата на меимуществените си придобивки и сподели кое колко струва.
Водещата на новините недоволства от лъжливите писания в медиите. Вероятно се страхува и от евентуална данъчна проверка и затова реши предварително да покаже на зложелателите си с какво разполага.

Ето какво написа тя: „Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 хиляди… Ще дойде Видовден и за Пик и за останалите, които се хранят от откровени лъжи.
Моят Палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.
Служител съм на частна медия с прозрачни собственици-успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра.

Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да разбера докато съм жива. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук на земята, а не на небето“.
Източник: марица
Снимка на Виктор Николаев по време на тиймбилдинг на морето разбуни духовете: Ухилен е до уши в компанията на Ани Цолова и Ани СаличНепубликувана досега снимка показва водещия Виктор Николаев в нетрадиционна светлина , видя HotArena…Jul 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!