Племенницата на Искра Фидосова й вдигна кръвното, изложи я публично пред цяла България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Племенницата на Искра Фидосова, Еделина, лъсна полугола в „Инстаграм“, видя ПИК. Скандалната фотосесия е снимана в съблекалнята на фитнес зала в Шотландия, където роднината на една от най-одумваните бивши депутатки замина да учи.
Профилът на девойката е публичен и всеки регистриран в социалната мрежа спокойно може да разгледа фотогалерията ѝ.
Очевидно Еделина Васкова изобщо не се съобразява с това коя е леля ѝ, нито ѝ пука, че разкрепостеното ѝ поведение е в противовес с пуританското възпитание и нрави на Фидосова.
Снахата на Искра Фидосова показа годежния пръстен с уникален диамантСнахата на Искра Фидосова се фука с уникален диамант. Хубавата Лора получи от гаджето си Франсоа пре…Jun 10 2019vijti.com

Като типичен представител на днешното младо поколение, родственицата на бившата депутатка страда от селфи манията и профилът ѝ е фрашкан с безсмислени фотоси – в профил, анфас, на дивана с крак върху крак, пред гардероба, в спалнята, изплезена и прочие тийнейджърски дивотии…
Еротичните снимки на Еделина обаче със сигурност ще вдигнат кръвното на леля ѝ Искра. Само по бельо, младото момиче е показало почти всичко от себе си. Любопитното е, че с чара и сексапила си младата монтанчанка вече е оплела в мрежите си местен левент.
На безименния пръст на дясната си ръка дори нашенката с гордост носи пръстен, подарен от синеокия красавец Гари Ървин, видя още ПИК.

Красивото бижу обаче не е годежен пръстен, а просто символ на чувствата му към девойката.
Еделина е малката дъщеря на сестрата на Фидосова – Цветелина Фидосова-Недкова. Племенничката на депутатката е артистична натура и преди да замине за Шотландия, е печелила награди от няколко музикални конкурса в Монтана.
Припомняме също, че предбрачен договор е на път да разтрогне годежа между сина на Искра Фидосова – Франсоа, и половинката му Лора Стойкова, научи „Галерия“. Кандидат-снахата на правистката отказвала да подпише документа, обидена от условията в него, разказват близки до фамилията.
За съставянето на предбрачен договор настоявала именно Искра Фидосова.

Властната майка искала да предпази Франсоа от жени с апетити само към семейното богатство, но не и към богатата душевност на сина й. Документът обаче бил меко казано оскърбителен. Накратко – при евентуален развод съпругата оставала на улицата, без значение кой е инициатор на раздялата и какви са причините.
Момичето сметнало наличието на подобен договор за крайно обиден и отказало да го подпише. За Франсоа това не било проблем, тъй като й вярвал безрезервно, но Фидосова приела отказа като знак за меркантилност.
Сватбата така или иначе не бе планирана за тази година и двете все още имат шанс да си оправят отношенията, надяват се техни близки.
Източник: Ретро
Искра Фидосова зарадва сина си Франсоа с царски подаръкБившата първа дама на Герб Искра Фидосова ощастливи наследника си. Подари на сина си, който върви по…Apr 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!