Пагубна страст изпразва джоба на Слави, ще се раздели със 100 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 20 юни Слави Трифонов ще участва в аукцион на „Кристис“ в център „Рокфелер“, Ню Йорк. Предметът, с който телевизионният водещ иска да се сдобие, е китара на емблематичния музикант Дейвид Гилмор от групата Pink Floyd.
В забележителната сграда в Манхатън вече са изложени 127 от музикалните инструменти на рок китариста.
Трифонов няма да присъства лично на мястото, като за свои представител изпраща в Голямата ябълка Емил Гатев. Той, заедно със своята съпруга Милена, е собственик на музикалната къща „Гатев и Ко“, която се грижи за поръчките и доставките на инструментите на „Ку-ку бенд“ в продължение на цели 23 години.
Приятел на Слави Трифонов го окраде, но го застигна възмездиеКриско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музикан…Jun 6 2019vijti.com

Гатев ще наддава на търга за всяка от пуснатите в продажба китари на композитора от Pink Floyd, като за целта ще получава инструкции директно от Трифонов, посредством телефонна връзка. Представителят ще трябва да прелети океана преди събитието, за да може да разгледа предварително експонатите в залата.
Слави не мисли да щади средства, за да придобие една от легендарните „Телекастър“, „Фендер Стратокастър“ и „Броадкастър“, с които Гилмор е изсвирил едни от най-прекрасните соло партии в творчеството на групата. Предполагаемата цена на тези брандове ще наброява между 100-150 хил. долара. Сумата за марките „Гибсън“ и „Земетис“ се очаква да бъде до 70 хил. долара, а за акустичните модели на „Фред Гретч“ и „Марти“ – 50 хил. долара.

Всеки един от инструментите е бил част от множеството световни турнета на Pink Floyd, като за аукциона експонатите имат сертификат за оригиналност.
Припомняме, че наскоро се изясни защо Слави Трифонов се разделя с БТВ. В новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал
Близо два месеца след като Слави Трифонов изненадващо обяви, че няма да подпише нов договор с bTV и слиза от екран се появи истинската причина за разрива в отношенията между шоумен №1 и медията, пише lupa.bg.

Оказа се, че не става дума нито за пари, нито за натиск, както първоначално се смяташе. Телевизията просто е имала изискване към предаването, което никак не се понравило на Дългия.
В новия договор, който от bTV предложили на Слави, основните параметри се запазвали, само че имало специално добавена клауза – шоуто да не се занимава с политика и агитационна дейност.
Източник: Марица
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!