Оперираха Стефан Данаилов: Актьорът е в интензивно отделение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Великият актьор Стефан Данаилов претърпя успешна операция в „Бургас Мед“, научи БЛИЦ. Ставата му е била сменена, а интервенцията е извършена от д-р Андрей Йотов.
„Операцията премина стандартно и без инциденти от хирургично или анестезиологично естество. Постави се изкуствена става по предварително определен план.
Пациентът е стабилен за ранния следоперативен период“, уточниха от болничното заведение пред БЛИЦ.
„Операцията бе извършена от съвместен екип от лекари от УМБАЛ „Софиямед“ и МБАЛ „Бургасмед“, ръководен от проф. д-р Андрей Йотов д.м.н. – Началник клиника по Ортопедия и травматология към УМБАЛ „Софиямед“, д-р Владимир Иванов – Началник отделение по Ортопедия и травматология към УМБАЛ „Софиямед“, д-р Анатоли Пацов – Началник отделение по Oртопедия и травматология на МБАЛ „Бургасмед“, д-р Людмил Върляков – Началник ОАИЛ към УМБАЛ „Софиямед“ и д-р Златко Янев – Началник ОАИЛ към МБАЛ „Бургасмед“, допълниха още от здравното заведение.
Стефан Данаилов в болницата: Добре съм, просто съм като ранен партизанинСтефан Данаилов показва висок дух, предстои му операция на тазобедрената става Стефан Данаилов е в с…Aug 21 2019vijti.com

В момента Стефан Данаилов е изведен в интензивно отделение за следоперативно наблюдение и мониторинг.
Припомняме, че Данаилов претърпя инцидент в Приморско, където се подхлъзнал и паднал в жилището си. Първоначално актьорът решил, че само си е навехнал крака и не потърсил помощ. През нощта обаче болките станали нетърпими и на другата сутрин шофьорът му извикал линейка, която го откарала до медицински център в Бургас.
Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са едни от първите, които се свързаха с актьора и заявиха, че първоначалната информация за състоянието му е силно преувеличена. Веднага от София бяха изпратени ортопед и травматолог, като се обсъждаше вариант за транспортирането на Данаилов в столицата и операция във ВМА.

Самият актьор е настоял да премине оперативното лечение в Бургас и после да се транспортира в София. Близките му са до него и казват, че проявява много висок дух, съобщиха от Нова телевизия.
Актьорът най-вероятно няма да участва в новите постановките на пиесата „Актрисата“, които бяха предвидени в програмата. Минимум шест месеца почивка на легло прогнозират медици, по повод травмата на актьора.
Междувременно фенове, съпартийци и приятели на актьора му стискат палци по-скоро да се възстанови. 76-годишния актьор е в ремисия и след лечение на лимфом, поради което сега е особено важно да почива. А ние му пожелаваме бързо възстановяване и скоро отново да го видим на сцената.
Много българи стискат също палци на големия актьор и го подкрепят в този труден момент от живота му.
Източник: Блиц
Приеха по спешност в болница Стефан Данаилов: Лично мъжът на вицепрезидента оперираСтефан Данаилов вероятно е получил инсулт, в резултат на който е загубил за кратко съзнание, стропол…Aug 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!