Нора Шопова изживява най-трудните си дни, загуби най-скъпия човек СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка си Дочка на 9 август, пише Hotnews.bg. Синоптичката на Нова телевизия е изключително привързана към семейството си от Панагюрище и дори отказва голи фотосесии като модел заради патриархалното мислене на майка си и баща си.
Татко й е доц. д-р Атанас Шопов, директор на Исторически музей гр. Панагюрище, а майка й се занимавала с дребен бизнес.
„Семейството ми е скромно и съвсем обикновено. Родителите ми винаги са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали нанякъде”, разказва синоптичката. Въпреки успехите си като модел по целия свят, Нора не се притеснява да сподели, че носи дрехи на майка си и е наследила от нея и бабите си чувството за домашен уют.
Eмо Чолаков напусна Би Ти Ви заради лют скандал с колежкаЕмил Чолаков изненадващо обяви, че напуска редиците на Би Ти Ви през миналата седмица. Най-колоритни…May 2 2019vijti.com

Панагюрище е в шок от новината за кончината на Дочка, която всички в града много обичали. Съпругът й специално благодари на всичките си приятели за подкрeпата в този труден за семейството момент. Само преди няколко дни доцентът е празнувал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери – Елена и Нора, които ще са подкрепа на баща си в този труден момент.
Синоптичката Нора Шопова бързо се превърна в едно от любимите лица от Нова тв. Красивата брюнетка прекарва празниците в компанията на най-любимите си хора, а именно семейството си.

Тя показа снимка как заедно с майка й, баща й и сестра й са пред маса, отрупана със сладки и с празнично облекло се радват на светлото Рождество Христово.
Нора Шопова е сред най-красивите лица на телевизията, но оказва се, че сестра й въобще не й отстъпва. От качения от синоптичката кадър става ясно, че сестра й се казва Елена и определено е приказно красива.
Припомняме, че чаровната синоптичка на Нова тв е толкова слаба, че всячески се опитва да натрупа някое и друго кило. Тя се оплакала пред колеги, че отчаяно иска да напълнее, за да добие по-здрав вид и да стои по-добре на екран, пише „Уикенд“.

Нора поглъщала куп калорични храни ежедневно, но не успявала да качи дори грам. „Явно ми е заложено генетично да съм толкова слаба. Питали са ме даже дали не съм анорексичка – не, не съм!”, категорична е Шопова.

Източник: Марица
Рокади в Nova: Никол Станкулова се завърна, но кой ще изхвърчиРодилката Никол Станкулова отново се върна на екран Никол Станкулова се върна на работа в телевизият…Mar 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!