Ново 20: Кубрат Пулев предлага брак на Андреа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк дивата Андреа сериозно разбуни духовете с последното стори, което сподели в профила си в инстаграм. Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев разкри пред своите 364 000 последователи какъв е късметът й в новогодишната нощ. А върху парчето от баницата пишеше „Сватба”.

„Женитба днес късметът ти вещае, през новата година любов ще те омае“, гласи предсказанието.

Двамата изкараха дългогодишен романс, след което сложиха край на връзката си миналата година. След това наранената певица извади публично доказателства за изневяра на любимия й.

Ето го късметчето

Наскоро обаче двамата заснеха обща рекламна фотосесия, а след това Андреа беше неотлъчно до Кубрат по време на престоя му в Лондон заради битката с Антъни Джошуа. Камерите уловиха блондинката в залата, където подкрепяше Кобрата.

Пулев отдавна обещава, че ако стане световен шампион, веднага ще предложи брак на едрогърдата мацка. Това вече продължава повече от десетилетие, а като се има предвид как беше пребит от Антъни Джошуа и наближаващият му 40-и рожден ден, Кубрат едва ли ще има повече шансове за титла. Така че може да е решил най-после да се престраши и да обвърже Теодора, както е истинското име на певицата, с пръстен.

Защо бе братя не ви харесва Кубрат Пулев? Защото е стигнал там, където вие не сте могли ли?Българина обича да мрази своите и да желае тяхното нещастие, неуспех и падение. Той вече не е това, …Dec 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!