Новата българска принцеса Александра отвя Виктория извън Ергена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимки профил инстаграм

Александра е големия победител след Ергена.

Популярността й расте в всеки изминал ден за сметка на победителката Виктория.

Някои я сравняват с Меган Маркъл и я определят като новата българска принцеса.

След цялата известност и одобрение на зрителите, логично е Александра да смени заниманията си с нещо по-печелившо с профила си в инстаграм. От хипнотерапевт премина в армията на инфлуенсърите. Тя се е заела да рекламира какво ли не, което най-вероятно й носи добри доходи. От лайфовете и в инстаграм ясно си личи, че това е нейния приоритет за момента и тя активно се възползва от извесността, която няма да е вечна.

Виктория от Ергенът се закани след атаката срещу неяСкрийншот от „Ергенът – официална група Като умишлено престъпление определи рапортите срещу нея в со…May 25 2022vijti.com

По ирония на съдбата изградената вече инфлуенсърка Виктория Капитонова загуби фенове и последователи благодарение на поведението си в „Ергенът“, а не толкова известната Александра заема мястото й и трупа слава. Както се вижда от профила на Алекс тя е много търсена за реклама на различни продукти и канена къде ли не и то благодарение най-вече на Виктория и нейното поведение.

Няма лошо – използва популярността да я монетизира. Питонова ѝ направи топ реклама. Честито! 🤝🏻

Да осребри своите 15 минути слава, че след няколко месеца надали някой ще помни коя е.

Как се завъртя монетата 🙂
Едната събираше последователи години, другата за едно предаване и няколко дни скочи на 100 000 последователи.

Радвам се ,за нея Не краде ,не убива ,не насилва хората …!Намерила е начин да оцелява …Тези ,които не я харесват ,явно е ,че и завиждат .Никога не бих завидяла на човек ,който изкарва парите си по честен начин .И мен не ме вълнуват хората ,аз гледам в моя джоб какво влиза .!!!

Браво! Няма нищо лошо в това! Който го може, нека го прави!

Хватката се затяга: Виктория спечели „Ергенът“, но ще плати висока ценаРускинята Виктория спечели „Ергенът“, но се очертава да плати висока цена за това. Освен огромното к…May 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!