Никой не е предполагал: Клиенти разказаха истината за пицарията на Лео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възмутени клиенти в потрес от пицарията на риалити героя, узна HotArena. Те разказаха неща, които вероятно няма дори да ви дойде на ум да си помислите. Но за съжаление, истината се оказва не толкова приятна, колкото ни се иска.
„В пицарията на Лео Бианки хигиената е толкова занижена, че дори няма сапун в тоалетната!”. Това споделиха пред „Уикенд” клиенти на италианеца, решили да се почерпят в един от неговите ресторанти. „Цените на храната са космически, а нивото – нулево! Обслужването е ужасно, персоналът – бавен, на всичкото отгоре се оказа, че няма с какво да си измиеш ръцете!”, оплакаха се недоволните хора. Когато влезли в ресторанта, били едни от малкото му клиенти.
Ути Бъчваров е истинска звезда във Валенсия: Местни журналисти го квалифицират като „престижен български готвач”В истинска звезда във Валенсия се превърна българския кулинар Ути Бъчваров. Българинът е на посещени…Jul 23 2019vijti.com

Но макар че около тях не се виждали други хора, се наложило да чакат много дълго, преди някой от сервитьорите да се сети да ги посети. „Преди нас на масата беше седял друг клиент и чашата му от бира не беше вдигната.
Сервитьорката дойде, взе я, остави нож и вилица, без да смени хартиената подложка, върху която човекът се беше хранил. Очакваше се и ние да ядем върху нея”, споделиха още потърпевшите.
След като въпросната сервитьорка им хвърлила менютата, за да си изберат храна, изчезнала и настъпил втори епизод на безкрайно чакане – този път за да поръчат. Персоналът се сетил за тях в момента, в който решили да си тръгват.

Тъй като обаче сервитьорката, който им обърнала внимание, била нова и се извинила, че са ги забравили, клиентите все пак не напускали заведението.
Оттук нататък всичко по престоя им тръгнало добре до момента, в който решили да използват санитарното помещение. „Оказа се, че там няма сапун!”, оплакаха се хората. Когато съобщили на персонала, че искат да си измият ръцете, им съобщили, че сапун няма още от сутринта, а вече почти било време за затваряне на пицарията. Дали им мокри кърпички, за да се избършат. Клиентите били много разочаровани, защото от години са фенове на Лео и смятали, че хората, които работят за него, са поне на половината от неговото собствено ниво. Но се оказали излъгани в тези надежди.
Източник: Хотарена
Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниитеДаяна обичала „простите неща“ Главната готвачка на принцеса Даяна и принц Чарлз разкри „тайни“ от ку…Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!