Никой не е очаквал, че това ще се случи на погребението на голямата любов на Лили Иванова – композитора Иван Пеев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова не отиде на погребението на голямата си любов – композитора Иван Пеев. Въпреки, че синът му Иво пазеше в тайна кога и къде ще бъде то заради последното му желание, но и заради нея, тя не се появи на Централните софийски гробища, както се очакваше.
Примата изпрати огромен букет цветя по озвучителя си Ангел Попов – Ачо, който дойде заедно с шофьора й.
ТВ водещият Драгомир Драганов пък се появи с венец от името на дует „Ритон“.
Драго Чая остави цветята край ковчега, изказа съболезнования и си тръгна, преди да започне церемонията, пише „Телеграф“.
Мустафа Чаушев пристигна специално от Бургас за погребението.
Страшни проблеми мъчат Лили Иванова, ето колко тежко изживява загубатаНаскоро Лили Иванова публикува в личния си „Фейсбук“ профил снимка, на която е в прегръдките на Иван…Nov 28 2018vijti.com

Певецът с най-топлия глас в родната естрада се оказа, че е най-старият приятел на Иван Пеев – повече от половин век. Той е започнал кариерата си като солист в неговия оркестър, а след това маестрото е писал и аранжирал десетки песни за него.
На погребението бяха забелязани поетите Георги Начев и Живко Колев, бившият инженер на БНР Тодор Станев, певецът Михаил Йончев, който също е част от по-разширения състав на групата, дойде да се прости лично с виртуозния пианист. За приятелите на Пеев бе изненадваща появата на по-малкия му брат. Те споделиха със сина му, че не са знаели за съществуването му, тъй като композиторът никога не им е говорил за него. Той дойде със съпругата му Светла Стоева.

И още една новина, която, макар и косвено, отново е свързана с Лили Иванова:
Вчера стана ясно, че по-голямата сестра на примата на родната естрада – Магда, води дело срещу застрахователна компания за 122 лева и 44 стотинки, научи HotArena.
82-годишната Магда е получила по банковата си сметка 5500 лева, с които я компенсират от застрахователната компания, в която е застрахован микробусът, който я блъсна на улицата пред дома й. Тя обаче държи да вземе парите с лихвата за около една година – времето от инцидента и решението на съда. По делото са се натрупали и разходи от 650 лева към които ищцата към момента няма претенции.

На последното заседание съдията е предложил двете страни да се споразумеят извънсъдебно, но сестрата на Лили показала чепатия си характер и отказала, пише „Телеграф“.
Източник: marica.bg
Скръбна вест: Почина най-голямата любов на Лили Иванова (ВИДЕО)Почина музикантът Иван Пеев. Това стана ясно от официалния профил на Лили Иванова. Примата публикува…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!