Ники Кънчев заприлича на старец: Буквално е рухнал и вече няма нищо общо с предишния си вид СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спирането на „Биг Брадър“ не се отразява добре на дългогодишния водещ на риалити формата Ники Кънчев. Носталгия по формата е обзела водещия от Червен бряг.
В момента Ники има доста свободно време, което се оказва проблем за работохолик като него. Вместо да се радва на старините си, той буквално рухнал. Това потвърждава и последната му снимка в социалните мрежи.
На кадъра виждаме Ники доста състарен и видимо рухнал. Бръчките и белите коси вече не го притесняват и се е отказал от честото боядисване и ходене по процедури. Най-вероятно обаче, за старта на „Игри на волята“ ще си стъпи на краката и продуцентите ще му уредят разкрасителна процедура.
Ники Кънчев ожени Тео и Силвана със „Стани богат“Водещият превърна сватбата в риалити с въпроси към гостите за най-съкровените мигове от живота на мл…Jun 29 2019vijti.com

Под снимката Кънчев пише: „Най-якото на старите ти-шърти е усещането, че си ги износил с кеф, че са били с теб в жега и студ, в пясъка и даже в морето,че са преживели това, което и ти си преживял“. Приятели се шегуват с него да не страда, че косата му пак ще порасне. За първи път го виждаме с чак толкова къса коса.

Припомняме, че по време на дългогодишната си изява като водещ, Кънчев остана в историята на Нова телевизия именно със забавните си гафове по време на ефир. При старта на „Стани богат“ през 2001 г., снимките се правели в Румъния. Налагало се постоянно лъскане с парцал на пода в студиото.

Веднъж чистачката забравила да подсуши мокрия балатум и Ники водил предаването като кънкьор. Пак в същото студио аутокюто кой знае защо изписвал текста на български, но с латински букви. В него обаче липсвали буквите Ч, Ш и Щ и водещият с мъка разчитал писанията. Един от най-забавните гафове в софийското студио на предаването е по време на стартовата игра „Най-бързият печели”, която определя кой да седне на стола на богатството. Ники се обръща към участниците с въпроса: „Готови ли сте, дами и господа”? и чак тогава забелязва, че срещу него са седнали само мъже. Възкликва: „О, само господа сте!” , публиката се залива от смях, водещият също и се налага да спрат снимките.
В ефира на стария „Стани богат” се пръкнаха и култови лафове.

На въпроса на кое животно викаме с гъци-гъци, участник изуми Кънчев като отговори: „Котка”. Така музикантите от група „Хиподил” се вдъхновиха от забавната случка и написаха песента „Гъци-гъци”.
Източник: Марица
Ники Кънчев отново изгрява в „Стани богат” по Нова тв, преговарят с „Ендемол” за връщане на шоутоНики Кънчев отново ще изгрее като водещ на „Стани богат” по Нова телевизия, научи HotArena. Новите с…Jun 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!