Не сте ли се питали защо вече толкова години Лили Иванова не сменя прическата си? Оказа се, че си има сериозна причина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до прическата ѝ, пише „Уикенд”. Оказа се, че звездата не е сменяла фризурата си през последните 16 години, показа проверка в архивите. Примата на естрадата залага на права коса до раменете в един и същи нюанс на русото вече цели 16 години.
Всъщност Лили е с една и съща коса от далечната вече 2002 г., когато се щракна дибидюс за корицата на „Плейбой”. За еротичния журнал дивата се появи с къдрици като на моделите на „Виктория Сикрет”. Певицата бе изненадата в първия брой на нашенския вариант на мъжката Библия. Преди да изгрее както майка ѝ я е родила, естрадната легенда била сериозно подмладена, а всеки детайл бил одобрен лично от нея.
Сега, три петилетки по-късно, Лили съжалява за еротичните фотоси, категорични са от обкръжението ѝ.
Вижте как Лили Иванова печели 900 000 лева за 72 часа на сцената900 000 лева. Толкова ще спечели Лили Иванова за 72 часа на сцената. Родната прима ще изнесе три кон…Oct 29 2018vijti.com

За да бъде на ниво, 63-годишната тогава звезда потъмни леко русите нюанси и се накъдри. След това Вечната Амбър закова на платинено русо, с дебел бретон и чисто права грива и така я кара вече 16 години.
Според собствените ѝ думи, светлият цвят я подмладява, а косата върху челото крие бръчките.Преди време легендата призна, че дължи гъстата коса първо на гените, а след това и на големите грижи, които полага за растителността по темето – домашни маски, както и колосални суми за козметика и фризьорски салони.
Злите езици носят, че 79-годишната институция в естрадата всъщност носи перука и заради на това се дължи еднаквата прическа вече толкова години.

Клюката гласи, че още преди години Лили броила няколко хиляди лева за най-високо качество изкуствена прическа с естествени кичури, каквито красят главите на звездите в Холивуд.
„Все пак е на 79 години. Колкото и да е добър генът и колкото и усилия да полага, не може да се радва на по-гъста коса от 20-годишно момиче. Ако не е с перука, то поне използва екстеншъни”, твърдят критични фенове на певицата.

Почитателите ѝ са наясно, че тяхната муза десетилетие вече се доверява за фризурата си на популярния коафьор Чавдар Василев – Чочо, който знае всичките „косати” тайни. Лили е сред хората, които не обичат промените в обкръжението – ако не е доволна от някого, го натирва, но ако я удовлетворява съвместната им работа, дружбата им продължава с години.
Източник: blitz.bg
Голямата Лили: Не ми пука от това кое е модерно и кое демоде. След мен ще остане моето творчество, моето пеене„Не се влияя от това, кое е модерно и кое демоде. Според мен в България ще остане музиката, имаме за…Oct 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!