Нероденото бебе на Криско получи подарък за стотици хиляди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нероденото бебе на рапъра Кристиан Талев-Криско вече е уредено в живота. Още преди месец изпълнителят е закупил нов апартамент в столичния квартал „Бояна“, твърдят добре осведомени източници пред „Галерия“.
Имотът един ден щял да бъде прехвърлен на първородния наследник на Криско, похвалил се самият той.
Очаква се половинката на рапъра да роди септември. Цвети вече е в напреднала бременност, но от суеверие не издава пола на бебето. Според слуховете ще е момиченце.
Роднински неволи: Тъщата на Криско не го понася, хубаво го подредиТъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, научи „Галерия“ от близки до половинката му Цве…Jul 17 2019vijti.com

В момента Цвети и Криско живеят в просторен апартамент в затворения комплекс „Бел Вали”, който рапърът закупи още през 2017-а. Въпреки пословичната си стиснатост, Криско вложи доста пари в обзавеждането на жилището.
Припомняме, че всички бяха възмутени от постъпката на Криско, ето какво прави той, докато Цвети кара тежка бременност:
Блондинки, брюнетки – хубавици от всички цветови нюанси заградиха певеца и не му дадоха да диша. А и той не се дърпаше много от женското внимание и с охота прие да си потанцуват, а после с няколко снимки да се запишат в историята, че са направили поредната щура нощ.
„Сериозно обвързан мъж и бременната му приятелка го чака вкъщи. Не са хубави тия неща“, цъкаха с език посетители в нощното заведение.

Немалко хора се подразниха от фриволното поведение на рапъра, но имаше и такива, които го оправдаха, че е артист и влиза в образа на сваляч, писа „България Днес“.
Сладък е животът на българския рапър, който обикаля посред нощ клубовете. Армия от изкусителки налазиха Криско, научи HotArena.
Но друго едва ли Криско може да промени – че участията му все повече заприличват на изявите на колежките му от чалга индустрията. Салфетки се мятат и барабанчета се бият, докато уж се лее рап. А песните се припяват точно като чалга хитове. Поддал се на емоциите, и самият Криско се включва в тупкането с барабанчета и парчетата му заприличват повече на кючеци, отколкото на рап послания за тежкия живот на улицата.

Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско – Цвети. Бившата танцьорка и стюардеса след няколко месеца ще дари рапъра с първородна рожба. Първоначалните симптоми на брюнетката са като на всяка бъдеще майка – виене на свят и гадене. Те не спират месеци наред.
Това кара Цвети да се посъветва с лекар. Той я успокоява, че няма нищо сериозно и при всяка жена бременността протича по различен начин.
Източник: Марица
Хванаха Криско с чуждо, докато Цвети кара тежка бременностБлондинки, брюнетки – хубавици от всички цветови нюанси заградиха певеца и не му дадоха да диша. А и…Aug 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!