Натали Трифонова съблазнява от Миконос в малка бяла рокля / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар лятото да е в своя разгар, надали съществува човек, който да не е наясно, че времето има изключително непредсказуем нрав, който понякога е в състояние да провали дълго подготвяните му планове за слънчева ваканция край морския бряг, дори и през топлите месеци.

Но кой би бил по-добре запознат с непредвидимия му темперамент от синоптичката Натали Трифонова, чиято професия изисква да е добре запозната с всичките му особености? Това само по себе си означава, че ако има някой, който със сигурност знае кое е най-подходящото и благоприятно място за почивка, през който и да е сезон, то това без съмнение е лъчезарната водеща предаването „COOLt“ по bTV,  заела мястото на Петя Дикова, след като колежката ѝ излезе по майчинство.

Уволнената шефка Десислава Трифонова се оказа сестра на виден шеф в ДАНС и МВР, близък на ПеевскиКадър Фрог и Евроком Довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции Десислава Трифонова се оказа сес…May 14 2021vijti.com

Може да се каже, че благодарение на информацията относно климатичните условия, която получава директно от „кухнята“, вечно усмихнатата блондинка винаги избира възможно най-хубавите дестинации, към които да се отправи, когато не е на екран, отдавайки се на заслужена отпуска. Така например от скоро тя се намира на прекрасния Миконос, където пристигна в най-удачния момент, тъй като тази сутрин тамошните власти отмениха противоепидемичните мерки за ограничаване на коронависруса, наложени в средата на този месец. Днес те премахнаха полицейския час, който бе в сила от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, наред със забраната за музика в заведенията през цялото денонощие, а резултатите от това вече са налице.

От снощи в личния Инстаграм профил на Натали започнаха да се редят снимки, показващи, че животът на пленителния остров постепенно се връща обратно към нормалното, изпълвайки го отново с хора, търсещи незабравими преживявания. Онези, които поне веднъж са били там знаят и ще потвърдят, че улиците му отдавна са се превърнали в своеобразен моден подиум, по който посетителите се разхождат с най-впечатляващите дрехи от гардероба си, опитвайки се да се откроят от множеството.

Вероятно именно заради това още в първата вечер на престоя си хубавицата реши да направи обиколка на главния град в ефирна черна рокля изпъстрена от цветя с дължина до земята, привличаща погледите с дълбокото си V-образно деколте и висока странична цепка на полата, разкриваща дългите ѝ крака. Тя обаче не остана задълго с нея, тъй като по-късно позира пред фотографския обектив в друг тоалет с леопардов десен на фона на характерните за южната ни съседка варосани бели сгради със сини кепенци и врати. Облеклото, направило най-силно впечатление на последователите ѝ във виртуалното пространство обаче, бе късата бяла рокля с гол гръб, която носи в една от последните си публикации, демонстрираща стройната ѝ фигура. Завършвайки цялостната си визия, тя се е спряла на черни сандали с капси и високи платформи, кореспондиращи с колана на талията ѝ, както и цикламена дамска чанта, чиито цвят се среща и в цветята около нея.

Преди борени часове Трифонова накара мъжката част на почитателите си да затаи дъх с последните кадри, споделени в акаунта ѝ, на които показва своя сексапил. На тях тя е легнала на шезлонг, разположен на лазурния бряг на Егейско море, под шарената сянка на мрежест чадър, облечена в черен бански от две части, върху който е сложила интересна плажна рокля, съчетана с тъмни очила и чифт големи обеци тип „халки“.

Лятото изпълни вените ѝ със светлина и сърцето ѝ се измива до обяд„, гласи посланието към фотографиите, събрали хиляди харесвания, което всъщност е цитат от произведение на Сесил Дей Луис.










Натали Трифонова и майка й пръскат красота в Куба (СНИМКИ)Едно от най-сексапилните лица в родните медии – това на Натали Трифонова, се отдаде на заслужен отди…Nov 7 2019vijti.com


Източник: Дир.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!