Натали Трифонова впечатли с по-лична информация за себе си / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Натали Трифонова е една от красивите причини да гледаме телевизия, пише Лили Илиева в материала си за летния брой на списание EVA, където представя слънчевата водеща на bTV  в един разговор за лятото, неговите вкусове и ваканционно настроение.

Натали е красива като лятото, усмихната като него, позитивна, с много силен поглед и обезоръжаваща хубост и на живо. В разгара на ваканционния сезон тя ни разказва за своето време на безметежност, което очаква с нетърпение след активната работа.

Водещата признава, че любимите ѝ сезони са пролетта и лятото, когато лицата на всички се променят и ставаме по-щастливи. Това са сезоните, които ѝ позволяват да бъде с близките си, които иначе заради натовареното ежедневие рядко вижда.

Нейната любима напитка за лятото е бяло вино, а относно менюто – може да изкара на хляб, домати и сирене през целия сезон. Признава, че заради натоварения си график в телевизията пие много кафе и е възможно да пропусне обяд или вечеря, но винаги закусва. И макар че хората не биха предположили, яде всякакви вредни за фигурата неща като банички и мекици.

В куфара си за почивка задължително взима рокли – къси, разбира се, за да не изневерява на стила си, обувки на висок ток, бански и джапанки на платформи.

Мечтае да посети южните острови на Италия – Сицилия, Сардиния, както и за по-екзотични дестинации като Мавриций например.

Кой е най-хубавото ѝ лято досега и с кого е пътувала до романтичния остров Ия – четете цялото интервю в новия брой на списание EVA.

Източник: plovdiv24

БНТ удари в земята другите медии с новата си водеща – даже Натали Трифонова ще диша прахта на тази красавица! (Снимка): Българската национална телевизия заложи на нови лица за предстоящия сезон. Наскоро медията-майка а…Jul 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!