Мъжът на Юлияна Дончева заплашвал жена на пътя, разпитват го в полицията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ММА шампионът Станислав Недков-Стъки е бил викан на разпит в полицията след като жена е подала жалба срещу него, разбра HotArena.
Инцидентът се разиграл преди около месец, когато той засякъл млада дама на пътя, тя започнала да му се кара и той й отвърнал със заплахи.
Умната мадама обаче записала номера на автомобила му и незабавно отишла в най-близкото РПУ, където се оплакала.
От полицията незабавно звъннали на Стъки, който останал доста изненадан. Според запознати обаче негов приятел, а не той, е щофирал автомобила.
„Сега на Стъки му е много тъпо, защото не иска да накисне приятеля си, на когото е дал колата, но и не иска да опере пешкира заради друг“, коментират негови близки.
Преди година мъжът на Юлияна Дончева се вряза в патрулка и рани двама полицаи. Заради това остана без книжка и плати глоба, но от известно време отново шофира свободно, предават от Уикенд.
Объркана поръчка: Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов, маскирани типове нахлули в ресторантаСцена като от екшън филм се разиграла в един от двата столични ресторанта на шеф Виктор Ангелов пред…Mar 18 2019vijti.com

Припомняме, че Юлияна Дончева се разведе заради 16 години по-млад от нея красавец! Най-куриозното е, че според клюката именно съпругът на Юлияна Дончева Горан, я е запознал със Станислав, с когото имал бизнес отношения. И станала тя, каквато станала шампионът в ММА и ексдепутатката се влюбили от пръв поглед!
Това, което официално се знае за Стъки, е че е роден през 1983 година в Стара Загора. Още 10-годишен започва да тренира борба, минава и през джудото. Завършил е Спортното училище, откъдето датира приятелството му с Калоян Махлянов-Котоошу. Недков е едно от най-големите световни имена в свободните двубои
Според познати на топбиткаджията с плейбойски имидж е изключително набожен и чисто правел сериозни дарения на църкви и манастири.
Биячите явно са голямата страст на ексдепутатката.

По информация на ШОУ преди да се омъжи за Горан, Юлияна е имала голяма любов с боксьор, който обаче тренирал във Варна и затова връзката им се разпаднала по географски причини. На Юлето й върви на бабанки коментират хроникьори. Те припомнят, че и бившият й съпруг Горан Петков е един от най-големите играчи в охранителния бизнес. Той е шеф на фирма Секюрити холдинг която дава хляб на стотици охранители и пази над 3000 обекта. Според интернет-писания завършилият школата на МВР в Симеоново Горан отдавна е направил първия си милион. Дончева обаче твърдеше в свои интервюта, че когато се влюбила в него преди години, той бил просто един беден студент.
Източник: Хотарена

Юлиана Дончева: Всъщност животинската мазнина не е вреднаПреди няколко години красивата телевизионна водеща и бизнес дама Юлияна Дончева отслабна драстично, …Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!