Мъжът на Гери Малкоданска я изненада навръх Свети Валентин с красиво жилище СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гери Малкоданска получи невероятно луксозно жилище от мъжа си Алекс Ковачев!
Луксозен апартамент в престижен столичен квартал е подарил на Гери Малкоданска мъжът й Алекс Ковачев. Това е най-големият му подарък към нея след раждането на първоводния им син Лео.
Жилището е на името на синоптичката, a интериорният дизайнер я е изненадал навръх Свети Валентин, пише вестник „Галерия“.
Гери сама се похвали в социалната мрежа, че Ковачев е инвестирал в сградата. Малкоданска рекламира кооперацията като „Стилния градски дом“, публикувайки и галерия от снимки на луксозната сграда. Разбира се, синоптичката пропусна да спомене за подаръка от Ковачев.
Гери Малкоданска направи драматична изповед в ефир, разкри душата си след кошмарното раждане„Лео е добре. Лошият период в бременността започна в пети месец. Знаеше се, че ще има преждевременно…Nov 15 2018vijti.com

Бизнесменът очаквал 100 процента възвращаемост на инвестицията си заради добрия район и в същото време – достъпните цени на апартаментите.
Фасадата на сградата е съвременна изчистена интерпретация на класически елементи. Високите прозорци и дантелата на декоративните парапети и решетки придава лекота и усещане за art de vivre. Геометрията на фризовете и колоните балансира излъчването със строгост и аристократично достолепие.
Жилището на Малкоданска е малко – едва 60 квадрата, но пък разполага с просторно покривно пространство с градина-дневна под открито небе.
Синоптичката засега не желаела да живеят там и смятала след време да прехвърли имота на сина си от Алекс – Лео Ковачев.
Припомняме, че Алекс Ковачев е голямата любов на синоптичката – както самата тя неведнъж е признавала.

Преди него Гери имаше доста дълга връзка със сина на Ахмед Доган – Демир Доган, но всичко приключи доста странно.
Преди няколко месеца Малкоданска и Ковачев станаха родители на син. Младите родители минаха през тежък период, но към днешна дата всичко с момченцето е наред. А гордите родители са запретнали ръкави и работят здраво, за да могат да осигурян по-добро бъдеще на малкия Лео.
Днес Гери Малкоданска може да се нарече щастлива семейна жена, но все пак не пропусна да се върне на работа в Нова телевизия още месеци след раждането на бебето.


Източник: kliuki.bg
Деси Банова претърпя катастрофа: Джипът за 150 бона бил сватбеният й подарък от ПлевнелиевДеси Банова, която вчера следобед претърпя катастрофа с джипа си на столичния булевард „Цариградско …Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!