Млад художник наследява милионите на Лили: Примата завещава всичко на 11-годишния Иван

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

11-годишен художник ще наследи спестяванията в размер на милиони на Лили Иванова. Невръстното момче се казва Иван Георгиев и е син на едната от двете племеннички на примата. От години е известно, че той е фаворит на певицата, която дори слага негови снимки на екрана на телефона си.Актьорът Филип Трифонов: Дано не стана клошар, но натам съм се запътил„С пенсия от 170 лева как да живея! Евентуално със 190, ако ме хване индексацията. Дано не стана кло…Jan 15 2019vijti.com

Специално за коледните и новогодишните празници малкият Иван изпреварил звездната си баба и я зарадвал с удивителен подарък. Поднесъл ѝ своя картина, която нарисувал в училище, и заръчал на родителите си да я рамкират и опаковат специално за Лили. Примата останала очарована от пейзажа и веднага му намерила място в новия си апартамент, като го поставила редом до портретите и творбите, които през годините е получавала като армагани от най-знаковите ни творци. Тя била изключително горда и щастлива, че момченцето тръгнало по пътя на изкуството, и лично поела ангажимент да му подсигури най-доброто образование в сферата, когато дойдело време да кандидатства в специализирано училище.

Първата дама на родната естрада неведнъж е подмятала, че отдавна е направила своя избор при кого да отиде наследството ѝ и всички спекулации по темата са излишни. Макар да има още две внучета от другата си племенница, тя щяла да припише всичките си имоти и спестявания в банка на името на Иван. Според запознати Лили притежава два огромни апартамента на столичната улица „Оборище“, собствено звукозаписно студио в София, жилище с невероятна гледка във Варна, както и имоти в родния си град Кубрат.

Освен това кътала и няколко милиона в наши банки, които обаче драстично намалели след фалита на КТБ. Тогава най-ужилени бяха колегите ѝ Васил Найденов и Богдана Карадочева, но запознати твърдят, че и тя е изгоряла с немалка сума. Певицата доскоро се надявала, че статутът ѝ на първата звезда в България ще спаси влога ѝ за около 2 милиона лева, но се оказало, че и тя била третирана като всички останали вложители. Според публичната информация по темата и други известни артисти са изгорели във фалиралата банка на Цветан Василев, макар и с по-малки суми.
Източник: retro.bgПластичен хирург обезобрази Стефка Костадинова: Олимпийската шампионка с 5 операции на лицето, не прилича на себе сиСтефка Костадинова е неузнаваема след поредно посещение при пластичен хирург. Шефката на Олимпийския…Jan 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!