Минчо Празников пише шестица на Боби Лазаров, харесва новия синоптик повече, отколкото Емо Чолаков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Минчо Празников е доволен, че Би Ти Ви назначи Борислав Лазаров за водещ на прогнозата за времето на мястото на Емо Чолаков. Синоптикът легенда смята, че новият колега на Натали Трифонова и Станислава Цалова се справя отлично с представянето на метеорологичната обстановка. „Пиша му шестица!”, обяви пред „Уикенд” ветеранът.
Според Празников Боби е намерил точния баланс за това как да се държи в ефир. По думите на 91-годишния пенсионер Лазаров разказвал хем атрактивно, хем разбираемо за циклоните и антициклоните, за ветровете и валежите.
„Харесвам го повече от Чолаков, който си тръгна след дълги години в телевизията. И Емо се стараеше, но добре, че освободи щата.
Минчо Празников издаде страшен трик – атакува високото кръвно с вкусни съставки, а резултатът е повече от добърСимптомите при високо кръвно налягане са характерни: болки в тилната част на главата, загуба на равн…Jan 20 2019vijti.com

Понякога като приключеше неговата прогноза, не се знаеше какво ще е времето. Преиграваше доста на моменти в стремежа си да бъде оригинален, което няма как да аплодирам”, сподели ни експертното си мнение възрастният мъж.
Напусналият Би Ти Ви метеоролог от Гоце Делчев винаги е знаел, че Минчо не гледа с добро око на него. Но въпреки това го боготвореше наред с Любка Кумчева. „Ако някой с нашата професия каже, че не се е учил от тях и не ги уважава, значи не е откровен или не бива да се занимава с тази работа. Това са класици! Да са живи и здрави още дълги години! Както и да ме критикува Празников, не може да ме обиди. Не му се сърдя, каквото и да казва за мен”, споделял е Емил, който сега работи за по-голяма заплата в РВД на летището.

Минчо Празников е един от най-популярните ни синоптици. Слави се с неподправеното си чувство за хумор. Любопитната си фамилия наследява от дядо си- опълченец, раняван на два пъти на Шипка. Той навремето оправдавал отсъствията си от училище с църковни празници. Метеорологията го привлича от дете. Завършва физика и метеорология. Празников е работил 22 години като синоптик във Военновъздушните сили. 4 години е в Националния институт по метеорология и хидрология. Допреди няколко години, метеорологът продължаваше да работи – в частната фирма за метеорологични прогнози „ТВ-МЕТ“. Сега е на 82 години,но не е загубил доброто си настроение и чувството за хумор.
Източник: хотарена
Красивата синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова разказва за бурната ли любов с Доан Хасан и за ултиматума, който му е поставилаАтрактивната синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова и приятелят й от турски произход Доан Хасан са …Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!