Мегз призна, че се е срамувала от несъвършенствата по тялото си: Доскоро се е тресяла от комплекси за визията си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мегз призна, че се е срамувала от несъвършенствата по тялото си
Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, взриви с неочаквано разкритие феновете си. С ръце на сърцето миньончето от Раковски призна, че доскоро се е тресяла от комплекси за визията си.
Но това остава в миналото защото Мегз вече не отрича тялото си.
И е правила много неща, за да създаде перфектният образ за себе си. Но дали това е било правилно, разкрива самата Мегз в социалната мрежа:
Мегз мами с благотворителна кампания: Използва я само за рекламаДизайнерката Мегз май не е доизмислила инициативата си Миглена Каканашева май само си прави реклама …Sep 25 2019vijti.com

“Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази снимка. Всъщност съм я блървала хиляди пъти, защото имам слънчева алергия откакто се помня.
Знаете ли, много е странно, защото винаги съм вярвала, че – Обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” – както обичаме да ги наричаме – всъщност са СЪВЪРШЕНИЯТ израз на нуждите и проблемите на тялото ни.
И въпреки това – точно аз – се блървах нон-стоп по снимките си.
Защо изобщо го правим? И откъде идва идеята, че тези неща са срамни, лоши, некрасиви и не за показване?

Не знам – но вече не искам да го правя. И искам да виждам повече такива кадри в интернет, за да стане това новото нормално за публикуване.
И когато спрем да го отричаме, крием или поправяме.. Е тогава вярвам, че ще започнем да се вглеждаме в него и да разбираме какво всъщност искат да ни кажат телата ни. Тялото ти говори, не го блокирай”, заяви категоричната си позиция Мегз.
“Трябваха ми години, за да се превърна самата аз в една от популярните жени в България, за да осъзная колко глупав е този стремеж към съвършеното.

Трябваше ми много работа върху себеоценката ми, за да повярвам, че мога да бъда и давам пример за нещо повече от фалшиво съвършенство”, сподели откровено дизайнерката Миглена Каканашева.
Πpeди бpoeни дни нa Meгз изживя пopeдния cи ĸoшмap – пyбличнo и нa cцeнaтa, пo вpeмe нa peвютo cи в Ceдмицaтa нa мoдaтa. Cĸaндaлнaтa дизaйнepĸa бe зaмepeнa c oбидни и нeцeнзypни peплиĸи oт Жeни Kaлĸaнджиeвa.
Πo вpeмe нa пocлeдния eпизoд нa Πaпapaци шeфĸaтa нa Bизaж ĸoмeнтиpa пoвeдeниeтo cи и зaяви ĸaтeгopичнo, чe eдинcтвeнoтo, зa ĸoeтo cъжaлявa e, чe e нaпpaвилa зpитeлитe cвидeтeли нa пoдoбни нeпpиcтoйни дyми.
Източник: kliuki.ws
След грозните сцени на Седмицата на модата: Жени Калканджиева е категорична, че Мегз си заслужава обидитеЖeни Kaлĸaнджиeвa e ĸaтeгopичнa, чe Meгз cи зacлyжaвa oбидитe Πpeди бpoeни дни нa Meгз изживя пopeдн…Sep 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!