Мачо от „Сървайвър” опита да отвлече двете си деца на пъпа на София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мачо от „Сървайвър” опита да отвлече двете си деца на пъпа на София, научи „Уикенд” от очевидци на престъплението. Андрей Едрев пробвал да отведе насила 4-годишния Александър и 3-годишната Бориса на централния пешеходен булевард „Витоша” в петък миналата седмица.

Двете хлапета останали на грижите на майка им Гергана Сапунджиева след раздялата с Едрев отпреди месец, за която се разчува едва сега покрай екшъна с неуспешното отвличане. В момента красавицата има нов мъж със солиден бизнес, който вече се грижи за малките Алекс и Бориса. До екшъна се стигнало, след като бургазлията дръпнал наследниците си към своята кола с намерението да ги отведе далече от бившата си и новия й любовник. Майката обаче видяла случващото се, развикала се и провалила плановете на таткото.

Иван Киров за отвличането на баща си и кой е главатарят на НаглитеСинът на бизнесмена Киро Киров – Иван Киров, се върна 10 години назад – във времето, когато отвлякох…Apr 2 2019vijti.com

В края на септември Гергана, очевидно афектирана от разлъката, постнала на стената си във фейсбук следното послание: „Ето как губиш жената, която те обича… Губиш я – когато осъзнае, че за теб винаги е била само опция. Докато ти самият си бил най-важният приоритет в живота й. Губиш я – когато я държиш на разстояние, а тя самата ясно и категорична показа, че избира теб. Само теб. Губиш я – когато й даваш неясни обещания за утре… и това утре никога не идва”.

Нейната приятелка Галина Стефанова пък я успокоява: „Геринце, и това ще мине, кураж и любов”. Риалити двойката Гергана и Андрей живееха на остров Бали, където сървайвърът въртял рентиерски бизнес. 47-годишният плейбой от Бургас се прочу с участието си и в „Острова на изкушенията“ през 2008 г., където участва и Русата Златка. Златка Райкова и дългокосия гларус стигнаха до доста безсрамни изцепки.
Андрей успя да осребри появата си на малкия екран, като в крайна сметка се уреди с голяма къща с градина и басейн на остров Бали, две гледачки за децата и готвач, който приготвя вкусна храна за цялото семейство.

Синът и дъщерята на разбитото вече семейство вече знаят 3 езика – родния български, английски и индонезийски. Доскоро Едрев се фукаше, че островът е тяхното място, където живеят свободно, сред красива природа, а децата се гмуркат в океана и нямат страх от нищо. Идилията обаче вече е в миналото – хлапетата и майка им живеят в София, а риалити героят се е прибрал при родителите си. Източник: хотарена

Големи банди крадат деца на чужденци в Турция и после ги продават за органиТемата на днешния пост е: отвличане на деца от турски плажове и като цяло в цялата страна. В Турция …Oct 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!