Мария Силвестър остава без работа?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Мария Силвестър остава без работа след края на „Бригада Нов дом“, защото предаването повече няма да върви по bTV, а новината определено ще вгорчи лятото й. Въпреки интереса към продукцията, телевизията няма интерес да заснеме нови епизоди на социалния екранен проект, в който брюнетката с фатално сини очи приковаваше моментално вниманието.

Мария Силвестър е бременна?След като беше успяла да се втали до размерите от най-добрите си години, Мария Силвестър напоследък …Jul 12 2021vijti.com

Мария Силвестър ще продължи да се изявява като инфлуенсър, както и ще прави класацията „10-те най“ за шоуто „Мармалад“. Дали ще я видим отново като водеща скоро обаче, все още не е ясно, пише „Галерия“. „Лятото не е най-подходящото време за това, нека да изчакаме да дойде есента“ признава актрисата, която ще направи всичко възможно да се отърси психически край морето и да се зареди с нови сили за есента, когато вероятно очаква да получи и нови предложения за работа.

Мария Силвестър е българска телевизионна водеща, модел и актриса. Учила е право и психология, а в края на 90-те е модел. По собствените ѝ думи към телевизията се е ориентирала случайно, когато я повикали да стане сценарист в сутрешното предаване на Гала „На кафе“. Преди това работела в списание.

Позната е на зрителите като водеща и репортерка – от предаванията „Тройка по никое време“ по TV7, Вечерното шоу на Азис по PRO.BG/ TV2, „Красива наука“ (заедно с ядрения физик Леандър Литов) по БНТ, комедийния сериал „Тя и той“, танцувалното риалити по Нова телевизия „VIP Dance“, където участва в един отбор с Боби Турбото и двамата са сред фаворитите на публиката. Заедно с Камен Воденичаров и Андрей Захариев, е едно от лицата на седмичното токшоу по БНТ 1 „Неделя по три“ (н3Dеля Х3). През 2009 година участва в шоуто VIP Dance заедно с актьора Борислав Захариев. През 2014 г. е водеща на третия сезон на реалити предаването по bTV, „България търси талант“. Води и четвърти, и пети сезон на шоуто. От 2016 е водеща на „Бригада нов дом“. През 2020 е водещата на благотворителния концерт „Помогни от вкъщи“ с Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Би Ти Ви е първата българска частна национална телевизия. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвания дотогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2. bTV е основният канал на медийната група bTV Media Group, към която спадат още Би Ти Ви Комеди, Би Ти Ви Синема, Би Ти Ви Екшън, Би Ти Ви Лейди и Ринг ТВ. Групата е собственост на компанията Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис, част от инвестиционния фонд PPF Group.

От създаването си до февруари 2010 г. Би Ти Ви е собственост на Болкан Нюз Корпорейшън, подразделение на Нюз Корпърейшън на Рупърт Мърдок. Закупена е от Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис (Central European Media Enterprises, СМЕ) за 400 млн. долара (92% от собствеността на телевизията), която купува и 74% от радиокомпания „CJ“. През май 2013 година Европейската комисия одобрява сделката на придобиване на СМЕ от американската компания Тайм Уорнър, собственикът на Си Ен Ен и Търнър Броудкастинг Систъм.

Мария Силвестър: Шъ Съ женя, да„Шъ Съ женя, да“. С този коментар красивата водеща на Би Ти Ви Мария Силвестър потвърди в инстаграма…Jul 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!