Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков в песен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В първата си песен Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков
Влади Ампов-Графа прибра във фирмата си останалата без работа Мария Игнатова – пише в. „Уикенд“. След спирането на „Господари на ефира“ и раздялата с Димитър Рачков красивата блондинка нямаше никакви източници на доходи. Тя обаче се оказа неподозиран талант в писането на текстове за песни – отбелязва изданието.
Тези дни излезе първата песен, чийто текст е писан лично от Мария Игнатова. Зад нея застана не кой да е, а Графа, известен с таланта си да надушва новите дарования.
След раздялата с Рачков Мария Игнатова най-сетне си намери нова работаИзвестната водеща, бивша половинка на Рачков, блесна в ново амплоа Мария Игнатова се преквалифицира …Jun 19 2019vijti.com

Той открива за сцената Михаела Филева, Прея и ВенЗи, а сега дава възможност и на безработната Игнатова да се разгърне. „Господарката на ефира“ логично реши в първия си опит в новия занаят да разкаже за раздялата си с Митко Рачков. Също толкова логично за изпълнител на песента тя избра приятелката си Алекс Раева – една от малкото, които не й обърнаха гръб след раздялата.
Новото парче е на английски – още един плюс за Мария Игнатова, който вдигнал цената й в очите на Графа. Проблемът обаче е в коментарите към парчето. Много от меломаните не одобряват звученето, произведено от Алекс Раева и групата, с която тя работи. Сравняват я с лошо копие на Рут Колева. Стилът на двете певици наистина е сходен – коментира в заключение изданието.

Припомняме, че наскоро медиите отбелязаха, че Мария Игнатова се преквалифицира в текстописец на песни за своята приятелка и бивша колежка Алекс Раева.
Двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” спряха.
Раева, която винаги е обичала музиката, рестартира своята кариера като певица с групата Mind Trips.
Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. Мария Игнатова реално вдъхновява създаването на песента.

Мария споделя с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips обличат в музика. Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир) музицират върху текста без да знаят кой е неговия автор. Когато парчето се получава, Алекс споделя пазената дотогава тайна с останалите от Mind Trips и заедно решават да поканят Мария да участва във видеото.
За режисьор на “She is Killing You” Алекс Раева кани Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година. Историята разказва самата Алекс, която се снима до кръста, за на се вижда бременно й коремче, а главно действащо лице е Мария Игнатова.
Източник: kliuki.ws
Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Рачков: Кланът Халваджиян я отряза напълноМария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков. След актьора, кланът Халваджиян, к…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!