Мариус Куркински навръх 50-я си юбилей: Сбогувах се с мама по телефона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариус Куркински се завръща в София след като прекара два месеца с баща си в родната Варна, разбра HotArena.
„С баща ми Васил се чувствам най-добре напоследък. Той ми разказва истории от детството си, които звучат като приказки, като легенди. Честно казано, сега като се връщах в София и ми стана малко тъжно“, споделя той. И признава, че все още не се чувства напълно готов за новия театрален сезон.
„Исках да бъда колкото се може повече време с татко, защото сега сякаш наваксвам с моментите в които сме били разделени. Макар че мина много време, все още не съм преживял и мама. Сбогувах се с нея по телефона. Не бях до нея, когато почина. Съжалявам за много от нещата, които съм й причинил през годините. Но сякаш с времето тази скръб поолекна“, признава Куркински.
Катето Евро предложила на Мариус Куркински да й стане снахаКатерина Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти Ви „Игрите на звездите”, минала през подкуп…Jul 16 2019vijti.com

Майка му Ангелина си отива от този свят на 15 септември, когато е рожденият ден на Николай Хайтов. Тогава актьорът играе в „Сътресение“ в Народния театър. Майка му е получила инсулт.
Минути преди да излезе на сцената, майка му се обажда по телефона, за да се сбогува. „Публиката вече жужеше в салона. – Иво, отивам си, обичам те – ми каза по телефона. Усетих, че идва краят. Не бях чувал гласа на умиращ човек. „Майко, излизам за представление, после ще се чуем“, казал и излязъл.
Получило се хубаво представление. След него му съобщили, че майка му е починала. „Вече не се упреквам, но ми е тъжно, че не говорихме повече. Но смятам, че Бог е отредил така, за мен и за майка ми. Тя е ангел-хранителят, който ме пази от небето, на когото се моля. Тогава до нея са били само баща ми и брат ми. Само аз липсвах. Но така е било писано“, разсъждава Мариус.

Тази година на 15 септември се навършиха 10 години от кончината на майка му, а на 15 октомври Мариус ще празнува 50-годишен юбилей. „Не знам как ще е, както дойде, нямам планове“, категоричен е той, предават от България днес.
„Много не искам да говоря за този юбилей, защото не е кой знае какво да направиш 50 години. Стана случайно, така се събра… Може би има хора, които празнуват такива поводи, но за мен живота се живее, той се учи и на мен ми е рано да празнувам“, заяви актьорът.
Източник: Хотарена
Актьорът Димитър Маринов: В Холивуд няма приятелство като в България– Г-н Маринов, лесно ли се адаптирате към американското си всекидневие след тези интензивни десетина…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!