Мариана Векилска е неузнаваема: Бившата водеща пътува до България, за да се разкрасява

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Векилска пътува до България, за да се разкрасява.
Бившата водеща се промени до неузнаваемост.
Тя чукна 45 години, но въпреки това кожата й изглежда свежа и опъната. Очевидно е, че тя разчита на ботокс за постигане на този ефект. Това потвърждава и снимка, която бившата телевизионерка публикува в мрежата.
Векилска благодари на д-р Анелия Здравкова, която работи в една от най-известните клиники по естетична дерматология в столицата. От фотоса става ясно, че бившата тв водеща е посегнала и на устните си. Те изглеждат по-плътни и са видимо подпухнали.
Мариана Векилска към мъжа си на сбогуване: Симо, мерси, ама чао!От няколко години журналистът от „БГ Радио“ Симеон Колев е самотен баща и преживява най-големите тур…Apr 28 2019vijti.com

Въпреки, че световни лекари обявиха края на ерата на силиконовите устни, Мариана Векилска очевидно не се интересува от тази тенденция и е наляла хиалурон не само в бръчките, но и в устните си.
Бившата водеща обръща все по-голямо внимание на външния си вид и по всичко личи, че си търси мъж. Тя отново успя да свали излишните килограми и да си върне старите мерки.
В края на миналата година Векилска взе решението да напусне бТВ, за да започне работа в Брюксел. Тя остави 13-годишния си син в България. Но заяви, че от следващата учебна година той ще се премести при нея. Вероятно преместването му ще се отложи, тъй като майка му все още не е установила в Брюксел, пише ПИК.

На бившата половинка на Мариана – Симеон Колев, също не му леко. Преди година и половина дългогодишната му спътница в живота – бившата тв водеща Мариана Векилска, го изоставила и му тропосала 14-годишния им син Момчил, който в момента на раздялата им бил едва на 10, пише „Уикенд“.
През февруари звездата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV обяви изненадващо, че напуска телевизията и заминава за Брюксел, за да прави международна кариера. Мариана Векилска преминала през обучението за експерт към преговорен екип по въздухоплаването в столицата на Белгия. Раздялата й с бившия й съпруг обаче се случила, преди да приеме новото поприще.
Източник: Разкрития.ком
Мариана Векилска се върна в България, синът й е на седмото небеБившата журналистка Мариана Векилска се завърна, а от това най-щастлив е малкият Момчил, на когото м…Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!