Майките пропищяха от него: Деян Неделчев – Икебаната се превърна в персона нон грата на варненските плажове

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деян Неделчев – Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове, където майки пропищяха от неговите прашки, узна HotArena.
Местни дами обмисляли идеята за подписка срещу него, която да депозират в общината, надявайки се на някакви конкретни мерки. По крайбрежието на места има табели, забраняващи монокините, но липсват такива за мъже, които се държат неприлично и си показват умишлено задните части, недоволстват младите майки.
Те редовно ставали свидетели на скандални и почти еротични сцени с главен участник Икебаната. Певецът се носел с бански тип слип, който винаги се опитвал да оформи като прашки, въртейки дупе на всички страни, демонстрирайки желанието си да бъде забелязан, писа „Галерия“.
Оперират по спешност култовият Деян Неделчев-ИкебанатаКултовият Деян Неделчев-Икебаната е приет по спешност в болница днес. Екстравагантният певец ще прет…Jul 12 2019vijti.com

Напълните му се повтаряли многократно, което за възрастните наоколо може да е смешно, но за малките гледката е повече от шокираща, обясняват още възмутените. Самият Неделчев не давал вид да е притеснен от реакциите на хората, нито обърнал внимание на забележките, които се осмелили да му отправят някои жени.
Припомняме, че годината не тръгна добре за Икебаната, който напоследък се изявява като певец на Канарските острови. В личния си профил във „Фейсбук“ се ожали, че не му върви тая година. Също така му беше направена и операция – поредният удар под кръста за къдрокосия устат творец.
Икебаната беше приет в боолница за операция на възел на гласните струни. През тази манипулация минаха доста певци, след като претовариха гласовете си. Константин, Галена и Преслава вече го преживяха и оттогава гледат да щадят гласните си струни.
Неделчев обаче е притеснен, защото, както знаем, всяка една операция си има и своите рискове.

„Разочарован съм от България“ и „Това не е моята държава” – това каза наскоро Деян Неделчев – Икебаната 30 години след най-големия си хит „Обич за обич“ и в годината, в която навършва 55 години. Изпълнителят сподели в студиото на COOL…T, че се чувства като чужденец в собствената си държава, разочарован е от управлението и иска да емигрира.
„Обич за обич“ е класика. Тя е сред 10-те най-класически български хитове. Тази година песента навърши 30 години. А аз навърших 55 години. Тази година правя 35 години на сцената“, споделя певецът.

„Имам над 230 записани песни, имам и десетки хитове. Непрекъснато записвам. Най-новите ми два албума се разпространяват в Япония“.
„Известен се става с години, а не за един месец и с една песен. Правят се еднодневки, не можеш да запомниш нищо“, допълва той..
И до ден днешен Деян Неделчев-Икебаната е единственият българин, издал албум с „Полиграм“, а гласът му е направо бутиков – изключително рядък, може да достига до 4 октави. Въпреки успехите в миналото, днес той пее по барове и му се налага да прави песни като „Съчки събирам“ и „В гората“, за да се сдобие с милиони гледания в социалните мрежи.
Източник: Хотарена
Азис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева, но въпреки това я предаде жестокоАзис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева през последните няколко месеца. Краля…Jan 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!