Майката на Никифор от „Женени от пръв поглед“ съсипа Василена

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Василена и Никифор от „Женени от пръв поглед“ се развеждат. Това стана ясно от снощния епизод на предаването. В него те трябваше да съобщят на близките си, че семейството им се разпада и те са решили да сложат край на брака си. Василена и Никифор стигнаха до заключението, че „двамата не могат да мелят брашно заедно“ и е по-добре да се разделят.
Първа новината научи майката на Василена.
В дълга и пламенна рече тя се опита да оправдае поведението на дъщеря си и всичките й постъпки в предаването. „По-добре така, отколкото човек да измъчва душата си. Не е нужно това.
Майката на Василена от „Женени от пръв поглед“ пламенно защити дъщеря сиВасилена и Никифор от „Женени от пръв поглед“ се развеждат Василена и Никифор от „Женени от пръв пог…Apr 4 2019vijti.com

Аз дори се радвам, че стана така, защото тя е пораснала много и се е променила. Много бързо разбира кое може и кое не може, кое става и кое не става и тя е разбрала от първия миг, че между вас няма да се получи химия“, каза майката на Василена.
Според нея с поведението си в „Женени от пръв поглед“ дъщеря й е показала,
че „вече е улегнал човек“ и „знае какво иска от живота“.
Втора новината за развода научи майката на Никифор, която видимо едвам сдържаше гнева към снаха си. В началото тя се надявала, че между Василена и сина й може да се получи, но това не се случи, защото снаха й дори не се е опитала да приеме сина й за съпруг.

Напрежение
Никифор се опита да потуши напрежението между двете, но майка му не се предаваше. „Отношение…. Въобще. През цялата сватба ти беше сам. Не те подкрепи, не беше до теб!“, каза родителката на Никифор. „Той през цялото време беше самотен, дори играеше с децата. Тя като цветарка насам-натам ходеше и въобще не беше до него“, изрази недоволство от поведението на снаха си майката на Никифор.
„Аз всъщност не знам какъв търси тя. Не се познават, а тя го пита: „Имаш ли кола?“, споделя още родителката на младоженеца пред камерите и допълва, че Василена е трябвало да положи някакви усилия за сближаване със сина й.

„Василена, ти не го познаваш, но не направи никакви усилия… нещо малко да направиш, за да го опознаеш“, каза още майката на Никифор.
„За мен това момиче си гони интересите. Това не е любовта. Но това си е нейно право – да прави с нейния живот каквото си иска“, споделя още майка на младоженеца своята гледна точка за ситуацията. Според нея синът й щял да положи усилия да се сближи с Василена, но тя не му е дала никакъв шанс.
Източник:  kliuki.ws 
Риалити предаването „Женени от пръв поглед” стартира с нов сезон. Двойките започват връзката си по нетрадиционен начинРиалити предаването „Женени от пръв поглед”, което събира абсолютно непознати хора и ги сватосва, ст…Dec 17 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!