Люта завист в NOVA: Гала удари в земята колегите си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гала пръсна колосална сума за почивката си, което накара колегите й в Нова телевизия да й завидят. Тв водещата работи по 11 месеца в годината, но от единия месец, в който може да си почива, се възползва максимално. След като бе на Малдивите с любимия си мъж Стефан, от няколко дни Гала заедно с него и дъщеря му, отдъхва на круизен кораб, който обикаля Европа.
Просто сметка показва, че дотук тя е изхарчила близо 15 бона за двете пътувания, все в любимите на богаташите дестинации, при това с най-модерния в момента начин – круиз. За екзотичната екскурзия до Малдивите Гала се е бръкнала поне 8 бона за двамата. Но сметката може и да е по-голяма, като се има предвид, че със Стефан бяха настанени в луксозно бунгало с басейн.
Влади Въргала напусна актрисата Тезджан Ферад: След раздялата Джани е напълно съсипанаВлади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, заради която преди 2 години се развед…Aug 24 2019vijti.com

Най-евтините круизи из Старият континент пък стартират от около 2 бона на човек, пише hotnews.bg. Но този път с Гала е и доведената й дъщеря, която със сигурност не спи при двамата влюбени и ползва отделна каюта с всички удобства.
В цената не влизат разни глезотии като каюта с изглед към морето, бакшиши, слизания до брега, така че 2 бона са само начална цена, която не включва личните разходи на водещата, Стефан и дъщеря му.
Така цялата сметка излиза около 15 бона, при това без допълнителните екстри. Тв водещата на „На кафе“ със сигурност се е възползвала максимално от наситената си отпуска и глезотиите, свързани с нея, защото през септември тя се завръща на работа.

Съвсем скоро, в началото на септември, Гала и целият й екип отново се завръщат на малкия екран с „На кафе“. Какво са приготвили за новия сезон на сутрешното шоу и с какво ново ще изненадат зрителите си, предстои да видим.
Припомняме също, че вoдeщaтa нa „Ha ĸaфe“ ce пycнa пoлyгoлa в интepнeт, a тoвa стана повод да се развихри гoлям cĸaндaл.
Не е изключено пoчивĸaтa нa Гaлa и Cтeфaн нa Maлдивитe дa им излeзe още по-скъпа. Toвa cтaнa яcнo, cлeд ĸaтo тв вoдeщaтa peши дa ce paзгoли безсрамно нa плaжa, с което предизвика истинска лавина бурни коментари.
Източник: Марица
Стефан и Гала загърбиха райската идилия на Малдивите, нещо важно ги върна в БългарияCтeфaн и Гaлa зaгъpбиxa paйcĸaтa идилия нa Maлдивитe, зa дa ce въpнaт в Бългapия и дa oтбeлeжaт имeн…Aug 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!