Любимият мъж на Софи Маринова – Гринго, се изпокара жестоко с кумата си Преслава

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимият мъж на Софи Маринова, Гринго, се изпокара жестоко с кумата си, поп фолк певицата Преслава.
Оказа се, че айтозлията е продал на заложна къща брачната си халка, личен дизайнерски подарък от чужбина от кумовете си Преси и половинката й Павел.
Софи прибра Гринго няма и месец, след като официално сложи край на 3-месечния си брак с него. Ромската перла не спира да публикува техни общи снимки с умилителни обяснения в любов и вярност. Феновете на певицата се гневят как може тя да му прощава всяка издънка – от заплахите за убийство след развода, до многото побоища, които бившият охранител й нанася. Изпълнителката казва, че е готова да прости всичко в името на любовта.
Софи Маринова се върнала при Гринго, за да спаси сина си„Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва, че ще ме убие, ще ме залее с киселина.…Aug 21 2019vijti.com

Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца брачен развод, куп семейни скандали, завършили два пъти със счупване на ръка, жалба в полицията и последвал развод, ромският славей прибра обратно побойника Тодор Давидов-Гринго. Честно казано, това бе очакван развой на събитията, който бе предвиден от „Уикенд”.
Импулсивната изпълнителка на „Стари рани” би всички рекорди по краткотраен брак и скоростно събиране с бившата половинка само за една година. Като доказателство тя публикува две техни общи снимки в социалните мрежи, с които показа, че двамата с бившия затворник отново са заедно. Новият шанс, който добродушната и наивна Софка даде на Гринго и ситуацията в стил „Бий ме, обичам те!”, разгневи загрижените й почитатели.

Те избухнаха с коментари в интернет, недоумявайки защо певицата е решила да го прибере обратно.
„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период.
„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичах и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той много добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко свиждане ми ревеше колко е зле там, да му помогна да излезе на свобода, после да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само сватба вдигнахме, защото той продължи да ме бие. Видях, че не се е променил и взех окончателно решение. Аз съм певица, популярна, не мога да ходя постоянно със синки и счупени ръце, какво да обяснявам на хората по участията си. Обичах го, но вече не – до тук!”, откровена бе пред „Уикенд” ромската перла.
Източник: Марица
Стана ясна причината, поради която Софи Маринова се жени повторно за ГрингоЛатино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца брачен развод, куп семейни скан…Aug 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!