Лили Иванова е същинска врачка: Сама прави сложни изчисления, за да предизвика късмета си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова стана врачка на стари години, разбра HotArena.
80-годишната прима на естрадата в последно време се увлича по езотерика и астрология, макар да твърди, че си остава „по-здраво стъпила на земята, откогато и да е преди“.
Лили сама си направила изчисленията кои са благоприятните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година. Първоначалната идея била тя да направи два спектакъла през ноември, писа „Телеграф“.
Богатството на Лили Иванова не спира да набъбва: Примата с нова придобивка от кака сиБогатството на Лили Иванова не спира да набъбва и съвсем наскоро примата се е сдобила с още един имо…Aug 29 2019vijti.com

После обаче си смайсторила съответните астрологични справки и преместила датите през декември, а спектаклите увеличила на три – 8,9 и 10 декември. Това, с което основно се съобразила, са благоприятните аспекти на планетата Венера – покровителката на нейната зодия Телец.
Лили също не искала да попада под лошото влияние на ретроградния Меркурий и изчакала да мине вредното му облъчване през ноември. Така тя съчетала добрите дни на планетата на парите Меркурий и планетата на интереса и любовта – Венера.
Досега е известно, че основно композиторът Тодор Филков е този, който прави хороскопите на Лили. Тя е в добри отношения с него и продължава да й разкрива тайните на астрологията. Преди да направи който и да е концерт, примата се съветва с него.

Търсила го е също и преди покупката на жилището си срещу гарата в Подуяне.
Иначе самата тя понякога си хвърля пасианси с карти и се опитва да си прави някакви изчисления по астрология, но това е по-скоро занимавка за ума, а не увлечение.
Сред странностите на примата е също така решението й да наложи пълна забрана да бъде снимана.
Доскоро певицата позираше с удоволствие за фотосесии, разбира се, само на подбрани и близки до сърцето й майстори на обектива като Костадин Кръстев или Васил Къркеланов.

Сега обаче Лиленце-Пиленце е наложила тотален мораториум върху образа си с аргумента, че една 80-годишна дама няма работа да се навира непрекъснато в очите на хората.
Припомняме също, че Лили Ивaнoвa и вдoвицaтa нa лeгeндapния ĸoмпoзитop Aceн Гapгoв, ĸoйтo ce cпoминa cлeд нepaвнa битĸa c paĸa пpeди двe гoдини, ca зapoвили тoмaxaвĸитe.
Лили Ивaнoвa oтнoвo пee вeчнитe cи пecни
Знaĸ, чe пpимaтa и ĸpъвнaтa й вpaгиня Дaниeлa Гapгoвa ca cи пpocтили тeжĸитe oбиди. C ĸoитo ce cтpeляxa пoвeчe oт двe дeceтилeтия, e paзpeшeниeтo, ĸoeтo Лили пoлyчилa oт cъпpyгaтa нa ĸoмпoзитopa oтнoвo дa изпълнявa пecнитe мy.
Източник: хотарена
Лили Иванова наложи строга забрана на феновете си заради нещо, което я е изплашило много в миналотоПромоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември въ…Aug 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!