Лепа Брена пя до ранни зори за първото си внуче СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лепа Брена пее до ранни зори за внука си
Лепа Брена вдигна луд купон за първото си внуче. Сръбската звезда стана баба само преди два дни. Малчуганът се появи на бял свят на 6-ти март в девет часа сутринта. Той тежи 2800 грама и е дълъг 53 см. Снахата на Брена роди секцио в частна болница в Белград.
Първото внуче на сръбската звезда се казва Александър Живойнович. Цялото семейство отпразнува появата на малчугана на бял свят с луд купон. На тържеството, по всичко личи, че най-щастлива е била Лепа Брена. През цялата вечер тя не слезнала от сцената и забавлявала гостите до ранните утринни часове, пише reporter.mk.
Лепа Брена с нетърпение очаква появата на първото си внуче, сръбската легенда не може да се нахвали със снаха сиЛепа Брена с нетърпение очаква появата на първото си внуче Сръбската турбо певица Лепа Брена очаква …Feb 12 2019vijti.com

На партито за малкия Александър присъствали и много колеги на Брена. Сред тях били певци като Никола Роквич и Драган Коич Кеба. Младият татко носел тениска с весел надпис.
На предната част пишело: „Добре дошъл, сине! Александър“.
А на гърба на тениската пишело „Животът ни даде всичко“.
Кадри от тържеството по случай появата на бял свят на първото внуче на Лепа Брена се появиха в социалната мрежа Инстаграм.
От качените снимки се вижда, че всички присъствали много са се забавлявали, а феновете коментират, че най-щастлива е била Лепа Брена.

На партито е била и майката на Александра Прийович – Борка Михайлович, която според сръбските медиите известно време ще живее при младото семейство, за да помага в грижите за бебето.
Лепа Брена също обеща да помага, ако Александра и Филип имат нужда от нея, защото живее много близо до тях. Певицата сподели преди време, че това ще е най-голямата радост за семейството тази година и цялото внимание сега ще бъде насочено към малчугана.
Хиляди пожелания валят към младото семейство в социалната мрежа, което по всичко личи, че няма да има проблеми в отглеждането на Александър, защото бабите винаги ще са на разположение.


Източник: razkritia.com
Войната продължава: Цеца се засече с Драгана, като си размениха доста любопитни репликиТлеещата война между двете прими на сръбския попфолк Цеца Величкович и Драгана Миркович се разгоря с…Dec 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!