Кристин Илиева набира дарения за операция, а купува кремове за 200 лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Този уикенд моделката Кристин Илиева се развихри с предпразничен шопинг в столичен мол. Тежко пострадалата след катастрофата с Дивна красавица, се появи спретната и гримирана като за модно дефиле – в скъпарска кожена рокля, гъзарски кубинки, маркова чанта, както и неизменния й аксесоар след инцидента – патерици.

Кристин Илиева намери голямата любов: Благодарна съм за шанса, който имам, да започна живота си нановоС нова любов и много усмивки посреща рождения си ден моделката Кристин Илиева. Красавицата навърши 2…Aug 27 2019vijti.com

Илиева, която не спира да набира средства за необходимите й операции и интервенции, похарчи поне 500 лева в популярна козметична верига, съобщава hotnews.bg . Бившата изгора на рапъра Кристо си купи парфюм на Cartier, който струва около 160 лв. и няколко козметични продукта на „Шанел“ за минимум 350 лв., видя наш източник, който разясни, че се е разплатила с дебитна или кредитна карта, а не с ваучер – евентуално ако се оправдае, че не харчи лични средства.

Вероятно предпразничното пазаруване не е подминало и други видни магазини в софийския мол. „Защо моли за пари хората, а после ги харчи за луксозни глезотийки?! Наглост е да си купуваш кремове по двеста лева и да чакаш някой да ти плати операциите от състрадание“, цъкаха възмутени столичани.

Източник: ЛУПА

Кристин Илиева не спира да разочарова феновете си: Използва даренията, за да се разкрасяваКристин Илиева не спира да кифлее! Кристин Илиева разочарова феновете си. Докато хората, посетили бл…Sep 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!