Крисия започна да публикува снимки по бельо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да, малката Крисия, момичето с красивия глас, май е пораснало. И ни напомни за себе си с тези снимки в социалните мрежи.

Красавицата публикува любопитно стори в Инстаграм, на което е само по… бански. Първо на фокус е лицето ѝ, но само след секунда се вижда и нещо друго… Явно студът навън кара 16-годишната девойка да сгрява почитатели, приятели и последователи с горещи кадри в социалните мрежи, писа „Марица“.

Детето-чудо Крисия с изненадваща визия и още по-изненадващи признания (Снимки): Крисия Тодорова , която всички наричат детето-чудо заради невероятния ѝ глас, който демонстрира ощ…Dec 30 2020vijti.com

През последната година Крисия се скри от очите на медиите по настояване на родителите си. Семейството решило, че е по-добре известната им дъщеря да поспре малко с работата. 16-годишната певица се е преместила тихомълком да учи от София във Варна. Но сега, за радост на феновете, даде да се разбере, че е пораснала и се е превърнала в сексапилна млада жена.

Тъжен обрат за КрисияШокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката певица Крисия. 16-годишното момиче обмис…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!