Красимира и Димитър се залюбиха извън „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина си и да стане свободна птица. В снощния епизод на „Фермата“ тя призна, че не е щастлива, а досега е замитала проблемите си и е криела истинските си чувства.

Сомнамбулът Красимира подлуди „Фермата“: Зловещият й смях изкара акъла на маникюристката СилвияДомакинята-сомнамбул Красимира Цочева подлуди съотборниците си в риалитито „Фермата: Нов свят“ със з…Oct 10 2019vijti.com

Атлетичната красавица за първи път поиска да бъде независима от мъжа, който изцяло я издържа, откакто са заедно. Красимира пожела да преобърне хода на живота си навръх 31-ия си рожден ден, подкокоросана от младия, прясно разведен бизнесмен Митко Калайджиев. От известно време той я убеждава, че е неудовлетворена и тъжна, и е време да зареже удобната роля на майка и домакиня.

„Моля те, спри да потискаш желанията и чувствата си! Трябва да смениш курса на 180 градуса! Каза ми, че нямаш мечти, но все още не е късно да поправиш това!“, нахъса я Митко, а на Цочева толкова й трябваше за да се реши на раздяла с бащата на сина си.

Lupa.bg научи, че Калайджиев и Красимира вече са отпаднали от риалитито и са двойка и в реалния живот. Репортер на сайта ни засече  влюбените да вървят хванати за ръце в столичен мол. Няколко дни по-късно Краси и Митко отскочиха до Стара Загора, отново като двойка.

Сашо Кадиев призна за дуела във „Фермата“: Ники Илиев няма шанс срещу лудото ДанчеВодещият на „България търси талант“ и „Преди обед“ Сашо Кадиев има ясен фаворит на звездния дуел във…Oct 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!