Корнелия Нинова скарана с родата (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейни драми са надвиснали над фамилията на Корнелия Нинова. Лидерката на БСП никак не била в цветущи отношения с най-близкия си човек – своята кака Руми, която от години води живот на емигрант в Лондон.

Татяна Кристи: Корнелия Нинова сама платила $240 хил. за обучeнието на сина си в САЩЖивеещата в САЩ журналистка Татяна Кристи опроверга твърденията, че синът на Корнелия Нинова е учил …Jul 29 2020vijti.com

Че двете сестри имат неразбирателства, показва и отсъствието на Нинова от сватбата на своята племенница, която се венчала на пищно тържество в Англия за британския си съпруг. Нито Корнелия, нито мъжът ѝ Митко и синът ѝ Рафи били част от многолюдните гости на церемонията. Кръвните роднини на Нинова не са намерили място и в безкрайния ѝ списък с приятели във фейсбук, което показва, че тя не поддържа контакт с тях чрез модерните технологии за общуване.
Самата Корнелия рядко си позволява да говори за семейството си, а сестра си не споменава изобщо. Впечатление прави, че двете не са празнували Коледа, Великден, нито пък рождени дни и семейни поводи заедно от години.

Традиционно лидерката на БСП винаги уважава най-близките си с трогателни честитки за празниците им във фейсбук, но на кака си досега не е посвещавала такава. Нейни комшии от родната ѝ Мизия твърдят, че Корнелия не е в особено близки отношения и с майка си, а с времето станала по-близка със семейството на съпруга си Митко. Когато се прибира в Мизия, тя не нощувала в родната си къща, а в тази на свекърва си Дафина, която признава, че приема като своя втора майка.

Най-близка Нинова била с баща си, който вече е покойник. След смъртта му отчуждението в семейството се засилило, нищо че като девойки двете със сестра ѝ Руми били неразделни. Именно каката на Корнелия била инициатор на запознанството ѝ с настоящия ѝ мъж Митко. Той и Руми били състуденти, а бъдещата соцлидерка често ходела по техните купони. Точно на една от вечеринките пламнала любовта ѝ с Митко, който ползвал помощта на сестра ѝ като сватовница, за да успее да впечатли горделивата и своенравна Корнелия.

Зловещо: Погребален агент е пиар №1 на Корнелия НиноваПиар стратегиите на Корнелия Нинова се чертаят от…погребален агент. Новината лъсна от интервю на н…Jun 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!