Константин катастрофира с лъскавото си „Ферари“ (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Катастрофа на супер скъпарска кола се превърна в истинска сензация в интернет. Социалните мрежи прегряха заради снимки на „обезобразено“ ферари. Колата е заснета пред мол „Paradise Center“, предаде Блиц.

Поп фолк певецът Константин – роб на жена си: Сади домати, пере мебели и какво ли още неКонстантин е звезда, но само на сцената. А в ежедневието си чалгаджията се оказа мъж под чехъл. Крал…Jun 21 2019vijti.com

Предната част на червеното „Ферари“ е помляна. А собственикът на лъскавото возило в фолкпевецът Константин, който се слави със своята страст към бързите и модерни коли.

Катастрофата се е разиграла в сряда следобед и за щастие няма пострадали. Според очевидци на случката, Коцето нацелил таксиметров автомобил, който тръгнал от стоянката за таксиджии с клиент, без да даде ляв мигач за престрояване.

След удара напълно съсипана е предната броня на поръчковото „Ферари 488 Спайдър”, чиято заводска цена е 430 000 лева. Возилото е застраховано, но Коцето няма да може да шофира италианския звяр на четири колела в следващите няколко месеца, тъй като ремонтът на автомобила ще трае поне няколко месеца.

 

Източник: Petel

Поп фолк певецът Константин е известен с любовта си към чашката, но чак такова нещо никой не е очаквалKoнcтaнтин e извecтeн cъc cĸлoннocттa cи дa cи пийвa пoвeчĸo, нo oчeвиднo зaпoчвa дa пpeĸaлявa. Toй …Jul 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!