Кола блъсна щерката на Гала: 22-годишната дъщеря на водещата е преживяла инцидент

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент това лято. Мари Будева е била блъсната от кола. Тя лично сподели „забавната“ история от лятото си. Мари реши да изпита феновете си, задавайки им следния въпрос:
„Познайте кое от трите е истина“. Опциите за отговор бяха: „Това лято бях на море три седмици“, „Това лято ме блъсна кола“ и „Това лято най-накрая се научих да пия кафе“, пише блиц.
Верният отговор в анкетата на Мари е именно за катастрофата, като малко след това тя разказа и какво точно се е случило, пише в. Труд.
Гала се замеси в скандал на летището: Водещата и мъжът й наглеят срещу служителка, която разобличи селянията имГала и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София, узна HotArena. Автомобилът на тв вод…Sep 6 2019vijti.com

„Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там се сблъсках с колата на един приятно подпийнал руснак… или беше румънец?!“, започна Мари и продължи: „Историята беше много забавна.
Той даваше назад пред мидената ферма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу туп. Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за разказване“. Дъщерята на Гала дори се пошегува, че нейни приятели са я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща.

Лятото на Гала също беше наситено с емоции. Преди дни водещата и мъжът й Стефан възпрепятствали работата на летище София, узна HotArena.
Автомобилът на тв водещата и половинката й висял зарязан дълго време на паркинга на аеродрума, който се ползвал само от служители. Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката ежедневно пречел на чиновниците, докато тя и любимият й обиколиха света, редувайки почивката с почивка.
Двамата първо се потопиха в екзотиката на Малдивите, после продължиха воаяжа си в Европа, разглеждайки за по няколко дни Англия, Франция, Белгия, Холандия и Германия. За дългата си ваканция Гала и Стефан пръснали хиляди левове, но в същото време се стискали за такса паркинг и решили да минат между капките, оставяйки колата си на служебен такъв, писа „Ретро“.

Ядосана служителка решила да им потърси сметка, пишейки до водещата в един от профилите й в социалните мрежи: „Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти стоя доста време на паркинга на Летище София… Вместо да възпрепятствате служителите, които работят там, докато сте си на почивка и не ви се плаща обществен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, ако желаете специално обслужване… Бутафория сте, разбраха ви дори и на летището…“, коментира гневната дама.
Гала нямаше смелостта да отговори, но Стефан не пропусна повода, за да й адвокатства: „Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен.
Източник: Брадва
Гала бясна на Нова, накараха я да направи нещо, което наруши спокойствието йГала ще трябва да прекрати лятната си отпуска по-рано от предварително планираното, научи HotArena. …Aug 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!