Кичка Бодурова стана майка за втори път: Певицата осинови момиченце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кичка Бодурова осинови дете, разбра HotArena.
Естрадната легенда е решила да увеличи семейството си с още един член. Певицата, която от дълги години живее в САЩ, отдавна мечтае за още едно момиченце. Но се е решила да задейства сложната процедура едва през тази година.
През зимата Кичка подава документи за осиновяване и ето, че преди няколко седмици тя и съпругът й Крис Зарпа са получили правата над момиченце, изоставено от родителите си. Детето е почти на седем, а Кичка го е осиновила от „Дом майка и дете“.
Певицата направи няколко бързи концерта у нас, но побърза да се прибере, тъй като учебната година в САЩ започва на 1 септември и трябва да подготви новото попълнение в семейството. Тя не крие, че се е сблъскала с много трудности по време на процеса по осиновяването.
Кичка Бодурова и Тони Димитрова във война: Подозират певицата с дрезгав глас в обиди от фалшиви профили в социална мрежаИстинска война се наблюдава при певиците Кичка Бодурова и Тони Димитрова. Двете често си позволяват …Aug 9 2019vijti.com

„Имаше много трудности. Не искам да издавам подробности за момиченцето. Когато му дойде времето, тогава.“, категорична е Кичка. Звездата има голяма дъщеря Кристи-Жаклин, която няма търпение да се запознае със сестричката си. Въпреки голямата разлика в годините, тя е обещала на майка си, че ще обръща много внимание на детето, предават от България днес.
Явно Кичка има достатъчно енергия за всичко, защото не спира да коментира и всички събития в обществено-политическия живот.
Припомняме, че след като Слави Трифонов официално обяви, че влиза в политиката с проекта си „Няма такава държава“, не спират коментарите по негов адрес. Своята позиция днес изрази и Кичка Бодурова, която в пост във фейсбук буквално разгроми Дългия.

Ето коментара на певицата без редакторска намеса:
„Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”… никога “Нашето”.
Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко. Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”.

Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.
И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа – чалга, сърказъм и цинизъм! Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше” това настояще! Доколкото за име на твоята партия – имам идея. ППС- “Партия на простаците и самозабравилите се”. Има доста които биха могли да членуват в тази партия!“
Източник: Хотарена
Кичка Бодурова подгони Слабаков и Фънки: Единият се къпе веднъж в седмицата, другият е клоун„Няма как да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабости…Jul 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!