Кирил Добрев с обувки за 700 лева: Не пести пари за имиджа си на мачо СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кирил Добрев е подвластен на модните тенденции и не пести пари за имиджа си на мачо. Заместникът на Корнелия Нинова има афинитет към първокласните марки, а последната му придобивка са спортни обувки от най-новата колекция на френската модна къща „Ив Сен Лоран“.
Кожените кецове, по-скоро подходящи за младежи, се търгуват в официалния сайт на марката за 395 евро, които се равняват на 700 лева. Обувките на Кирил правят впечатление отдалеч заради обемните бели подметки и двата елегантни надписа, разположени на езика и отзад, изобразяващи името на бранда. За манията на Добрев по марковите придобивки свидетелства и колекцията му от слънчеви очила, които социалистът сменя по-често дори от вратовръзките си. Те обичайно също са от лимитирани колекции на световни марки и струват неоправдано много пари.
Снимки от ВИП-имението на Мая Манолова: Палат с двор, баровско барбекю, арки с дърворезба и специален асфалтов пътБаровски палат в популярното сред столичните ВИП персони село Рударци край София приютява Мая Маноло…Aug 10 2019vijti.com

Най-голямата слабост на бесепаря обаче остават часовниците. Зам.-председателят БСП и бивш червен депутат демонстрира лукс и любов към луксозните швейцарски часовници, които струват поне четири депутатски заплати. Най-често Добрев носи на ръката си две неща – червен конец против уроки и швейцарско бижу „Зенит“ за над 20 000 лева. Любовта към лукса очевидно се предава по наследствена линия в семейството на социалиста, защото по-малкото от двете му деца – дъщеря му Ема, също се носи от горе до долу обсипана с марки. Макар да е още ученичка, в гардероба си щерката на Добрев съхранява дрехи и аксесоари за хиляди левове. Любимият бранд на тийнейджърката е испанската „Баленсиага”, чиито цени на палтата започват от 2500 евро, а на обувките – от 700 евро. При миналогодишната почивка на семейството на френската Ривиера, Ема сама се похвали с торбички с покупки от техен магазин, които с гордост разхожда из софийските заведения.

Припомняме, че интересна симбиоза между политици, кметове и пиари е установила прокуратурата покрай разследването и ареста на кмета на Костенец Радостин Радев и бизнесмена Ивайло Пашов.
Разследващите се натъкнали на договор на община Костенец за обществена поръчка за общо взето неатрактивната сума от 5058 лева с фирма „Оупън майндед“ ЕООД за консултантски услуги. Проследяването на участниците в нея обаче ги отвело до обвързани лица и факти, които разкриват порочна верига, чиито център е БСП и приближените на лидерката Корнелия Нинова Кирил Добрев и Драгомир Стойнев.

Това разкриха пред ПИК разследващи деянията на кмета на Костенец.
Шеф на фирмата „Оупън майндед“ е Людмила Иванова Тотина, по-известна като Мила Тотина, която е сестра на Елена Харизанова, а двете са братовчедки на Кирил Добрев. Харизанова е и пиар на Драгомир Стойнев по времето, когато той е министър на иконоимиката, енергетиката и туризма в правителството на Пламен Орешарски. Според информация на медии отпреди 2 години отношенията между Драгомир Стойнев и Елена Харизанова са повече от топли.
Публикации в медиите на кореспонденция между Кирил Добрев и Мила Тотина пък разкриха, че дамата е пряко обвързана с пиарското обгрижване и контролирането на медийните публикации на самия Добрев, като оказва влияние и върху журналистите, пред които той се изявява.

Много по-тежки и порочни са обаче обвързаностите на двете лица в общинските схеми, които започват да изплуват от разследването покрай кмета на Костенец. Той не просто е избран като кандидат за градоначалник от БСП, но е и лично промотиран от Кирил Добрев. Впоследствие фирмата на Мила Тотина получава и част от парите за обществената поръчка, обявена от общината вече под негово ръководство.
Източник: Ретро
Фандъкова – рекордьор по прически и фотосесии, а Манолова – по костюмчетаЙорданка Фандъкова е рекордьор сред политиците и кметовете по прически и фотосесии. Снимките са от с…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!