Кейт Мидълтън се появи със сако на Зара за по-малко от 200 лв-Ето как й стои-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кейт Мидълтън пристигна в Копенхаген, Дания във втореник за първата си самостоятелна визита от 2017 г. Херцогинята на Кеймбридж започна двудневното си посещение с пътуване до университета в Копенхаген, за да научи за проекта за психично здраве на бебетата в Копенхаген, който насърчава положителните взаимоотношения между деца и техните родители.

 За случая кралската особа избра визия, която беше едновременно професионална, но стилна (Какво друго бихте очаквали от Мидълтън?). Нейният червено-бял ансамбъл кимна към цветовете на знамето на Дания – елегантно докосване – а блейзърът й също беше изненадващо достъпен избор .

Двуредният блейзър на Мидълтън е на Zara, една от най-носените от нея марки за ежедневна мода. Въпреки че нейното текстурирано сако, което тя също носеше на мача Англия срещу Германия на Уембли миналата година – в момента е разпродадено, има подобен стил на уебсайта на Zara, който в момента се продава за $90.

Бременната Йоанна Драгнева купи бебешката количка на Кейт Мидълтън за два бона! (Снимки): Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева . Лъчезарната певица е в очакване на своето вто…Oct 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!