Катя Близнакова изхвърли от живота си Георги Христов, казал й е много обидни неща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Катя Близнакова окончателно е изхвърлила от приятелския си кръг един от най-близките си хора – топ изпълнителя Георги Христов. „George Hristov! Жалко, всичко има лимит, до тук!“, написа на профила си във Фейсбук очевидно афектираната прима.
Въпреки че Катя не обясни никакви подробности за драмата помежду им, повечето им общи приятели са наясно, че скандалното поведение и вечно остър език на Христов са му изиграли лошата шега.
Изпълнителят не спира да сипе нетактични изказвания за мнозина от колегите си и приятелите си и неприятният му навик не подмина и Катя. Двамата от години са много близки и Георги бе любимец на певицата.
Двамата често се събираха в общи компании, но хора от сцената разказват, че веселбите, обилно полети с алкохол, завършват често със скандали.
Битката на титаните: Васил Найденов и Георги Христов във война, поводът е повече от озадачаващЕстрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна война за фенове. Поводът е повеч…Jul 22 2019vijti.com

Катя Близнакова била страшно засегната, когато преди няколко месеца реши да се подстриже късо. Реакцията на певеца била следната:
„Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша“, ръсел обида след обида той. Насреща му Катя го посрещнала със заразяващата си усмивка и грам не му се разсърдила. „Дебела съм, какво да направя“, успяла да каже сразената певица. Явно обаче всички обиди имат някакви граници и този път Катя е обърнала гръб завинаги на самозабравилия се певец.
Припомняме, че и друга популярна родна персона се оплака от легендарния естраден певец Георги Христов, че тормози хората в късните часове на нощта в социалните мрежи и по телефона, узна HotArena.

След като бизнесменът Даниел Бачорски публикува чат с изпълнителя в началото на седмицата, от който стана ясно, че Христов го напада в „Messenger” без адекватна причина и без да обоснове действията си, се оказа, че и гримьорът Валентин Кулагин вече е минал по този път.
В коментар под публикация със скрийншот как Георги Христов напада Бачорски за втори път, пишейки си статус във Фейсбук: „БоклукА си е боклук! И с фирма!“, заигравайки се с компанията за почистване на Даниел, Кулагин написа:
„Този е голям досадник. Беше ми намерил номера и ми звънеше пиян в 3 през нощта. Още малко ще го изчакам и ще му публикувам разговорите на този селтак“.
Източник: lupa.bg
Кулагин: Георги Христов ми звъни пиян в 3 сутринта, скоро пускам публично разговорите ми с негоВтора популярна родна персона се оплака от легендарния естраден певец Георги Христов, че тормози хор…Jul 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!