Калин Сърменов подарил апартамент на дъщеря си за 100 000 евро

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Просторен тристаен апартамент в столичния квартал „Оборище“ подарил актьорът Калин Сърменов на голямата си щерка Дария, узна HotArena.
Щедрият жест бил сватбеният подарък на гордия татко за младото семейство, което се венча през юли.
Дария Сърменова и дългогодишният й приятел Сашо Илиев вдигнаха приказна сватба, масрафът за която също бе покрит от Милото. Тъй като досега влюбените живеели на квартира, актьорът решил да ги зарадва със собствен апартамент, писа „Галерия“.
Имотът бил закупен още през пролетта, като младоженците получили ключа в деня на сватбата си.
Калин Сърменов чевръст: Омъжи щерката, става и татко за трети път до броени дни СНИМКИКалин Сърменов омъжи голямата си дъщеря Дария, узна HotArena. Щерката на шефа на Сатиричния театър с…Jul 10 2019vijti.com

Справка показва, че тристайните жилища в атрактивен район започват от 100 000 евро нагоре. Като директор на Сатиричния театър Сърменов не можел да се похвали с баснословна заплата, но хонорарът му е един от най-високите в актьорския бранш.
Припомняме, че Калин Сърменов вдигна тежка сватба за голямата си дъщеря Дария, на която бе повече от щедър на дансинга.
Шефът на Сатиричния театър спокойно предаде щерка си в ръцете на дългогодишния й приятел Сашо Илиев в присъствието на близо 200 гости в приказна вила край София.
Подобно на популярния си баща и красивата булка, която дълги години е живяла в чужбина, се раздаде стопроцентово на дансинга. За младото семейство пяха рок звездата Милена и Нели Рангелова, която също бе избрала бяла рокля като младоженката.

26-годишната щерка на Калин Сърменов работи в известна рекламна агенция, а майка й от години живее в чужбина, където израства и дъщеря й. Милото от „Седем часа разлика“ пък се радва на хармонична връзка с Боряна, с която отглеждат по-малката сестра на бъдещата младоженка – Димана.
Любопитна подробност е, че имената и на двете започват с буквата „Д“, защото са кръстени на баба си.
Упорити слухове в артистичните среди твърдят, че шефът на Сатирата очаква и второто си дете от Боряна. Сърменов обаче, категорично отказва да говори по тази тема.
В живота актьорът е богат почти колкото героя си Милото. Той е собственик на една от най-успешните български рекламни агенции „Студио Златен век”, чиито клиенти са млеката „Бор-Чвор”, „Кубети”, почистващите препарати „Медикс”, бирата „Леденика”, кроасаните „7 days” и дори „Макдоналдс”. Съвсем логично, Лидия получавала непрекъснато ангажименти в неговите рекламни клипове.
Източник: Хотарена
Калин Сърменов за младата си съпруга Боряна: Тя ме лъжеше, че е на 18Актьорът Калин Сърменов, известен с ролята си на Милото от сериала „Седем часа разлика“ и младата му…Feb 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!