Известна руска гадателка пророкува съдбата на голямата Стоянка Мутафова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, е живяла в миналия си живот като монахиня
в станалата печално известна с пожар преди дни католическа катедрала „Света Богородица“.
Това разкритие направила известната гадателка Куроткова, рускиня, която предсказвала
с точност като пророчицата Ванга
на всички артисти от славното ни минало – Георги Калоянчев, Константин Коцев, Димитър Манчев, Стефан Данаилов и много други.
Жените на всички тях ходели при гадателката и тя с точност им предсказвала бъдещето.
Майката на Катето Евро била благословена с дарба: Помагала е на Георги Калоянчев, Тодор Колев, Стоянка Мутафова и много други известни личностиМайката на актрисата Катерина Евро e била много популярна столична ясновидка. Йорданка или леля Данч…Apr 14 2019vijti.com

„Тази Куроткова всичко ми познаваше.
Колежката Ружа Делчева не почваше роля, без да отиде при нея. И аз реших да отида.
Позна ми всичко.
Беше ми разказвала, че дъщеря ми е била монахиня и е служила в католическата църква, която изгоря преди дни – парижката „Света Богородица“.
Тогава малко ми стана смешно, но после, като си говорихме с Муки, и тя ми каза, че много пъти е сънувала, че е живяла точно на това място и дори е работила там“, споделя Мутафова. Освен че говорила за дъщеря ѝ и с точност познала бъдещи събития, които ще се случат с нея, гадателката познала и пътя и кариерата на Мутафова.

„Рускинята ми предвеща голям успях в работата след 85 години нататък.
А аз много ѝ се смях.
Виках: „Боже, тази е луда, какви ги говори за нататък! А то какво стана“, спомня си театралната легенда.
Освен че гледачката разкрила живота на дъщеря ѝ Мария Грубешлиева, тя я посъветвала да насочва детето си към писането или към журналистиката, че там ще му е късметът. „А тя пък много искаше да стане актриса.
Добре че сега ѝ дойде акълът. Все пак е внучка на писателката Мария Грубешлиева“, коментира Стоянка.

Факт е, че красивата Муки има талант и книгите й се разпродават като топъл хляб. Грубешлиева е автор на книга за втория си баща Нейчо Попов – „Клоун на Бога, пратен на Земята“, както и за майка си, за която написа две книги – „Госпожа Стихийно бедствие“ и „Добър вечер, столетие мое“. Първата бе разказ за живота на голямата актриса през очите на дъщерята, а втората е летопис на един почти столетен живот, посветен на сцената.
Книгата бе представена в почти всички кътчета на страната и благодарение на мениджъра на двете жени – Евгени Боянов. В момента заедно с него Мария Грубешлиева пише поредната си книга за живота сред българския елит.
Източник: Марица
Стоянка Мутафова се оплака на публиката: Държат се с мен като с дете-идиотче!Стоянка Мутафова за втори път препълни зала 1 на НДК, празнувайки 70-годишно присъствие на сцената. …Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!